Mașinile de la Gumball 3000

Da mai departe!

AutoReport a fost prezent în ultima zi a evenimentului Gumball 3000 pentru a vă arata cele mai tari mașini care au venit în București. Am stat câteva ore alături de Bentley-uri, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Bentley-uri, Rolls Royce-uri și multe altele în ceea ce am putea numi cea mai scumpă parcare din lume.

Startul cursei a avut loc pe 1 mai, la Dublin, urmând un incredibil traseu ce traversează 11 țări înainte de linia de sosire la București, la Palatul Parlamentului, sosire care a avut loc în seara zilei de vineri, 6 mai. Participanții au străbătut peste 3.000 de mile și fac asta la fiecare cursă.
Petrecerile și demonstrațiile de mașini vor continua în București până sâmbătă, 7 mai, Gumball 3000 găzduind un festival de super mașini, sporturi de acțiune și muzică.
Printre participanții la raliu, veniți din toată lumea, se numără și celebrul DJ AFROJACK, câștigătoarea premiului Grammy, rapper-ul EVE, starurile hip hop BUN B și THE ALCHEMIST, actorul principal al serialului Baywatch DAVID HASSELHOFF, șoferii de curse de Formula 1 DAVID COULTHARD și JEAN ALESI, artistul din New York FUTURA și iconu-ul skateboarding-ului TONY HAWK. Alături de vedetele raliului, alți zeci antreprenori și pasionați de mașini, au parcurs 3.000 de mile de la Dublin la București, în doar 6 zile! Mulți dintre cei care vor lua startul la Dublin au trecut linia de sosire și la București.
Fiecare oraș a găzduit o expoziție spectaculoasă de mașini care reprezintă „istoria automobilului” de la mașinile clasice, de epocă, la cele moderne de azi, incluzând: Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Koenigsegg, Jaguar, Bentley și Rolls Royce, alături de cele cu un concept futurist.

Related posts