Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, aleasa pentru Alfa Romeo Stelvio

Da mai departe!

Goodyear anunță că Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, anvelopă de ultra-înaltă performanță, a fost aleasă ca echipare originală pentru noua Alfa Romeo Stelvio, primul SUV al emblematicului producător italian.

Potrivindu-se perfect tradiției în materie de design a mărcii Alfa Romeo și tehnologiei de ultimă generație, noul model Stelvio va fi echipat cu anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV în dimensiunile 235/65R17 104W, 235/60R18 103W și 235/55R19 101Y.
Toate anvelopele vor avea marcajul ‘AR’ pentru a indica faptul că sunt aprobate de Alfa Romeo ca echipare originală pe vehiculele lor.
Pentru a livra o experiență de condus de top conducătorilor modelului Stelvio, Goodyear a dezvoltat aceste anvelope fiind centrat pe cele mai înalte standarde de performanță în materie de manevrabilitate în toate condițiile de drum. Tehnologia Active Braking și noul compus al benzii de rulare livrează o aderență sporită pentru distanțe scurte de frânare și pentru performanța manevrabilității atât pe drumuri umede cât și uscate. O nouă tehnologie pentru o construcție ranforsată, mai ușoară, dă o mai mare precizie a direcției și o mai mare durabilitate, precum și un nivel sporit al manevrabilității, al performanței la virare, al uzurii benzii de rulare și al eficienței consumului de carburant.
Echipat cu anvelopele Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, noul Alfa Romeo Stelvio se poate baza pe cele mai inovative și recente anvelope UHP de la Goodyear, prezentând tehnologii extraordinare, o plăcere sporită în timpul condusului sportiv și emoții unice furnizate de spiritul Alfa Romeo.
„Faptul că Alfa Romeo a ales Goodyear ca echipare originală pentru primul său SUV, confirmă expertiza noastră în proiectarea anvelopelor de tip tailor-made destinate producătorilor de vehicule pilot din rândul produselor lor,” a spus Nick Harley, Managing Director OE Consumer la Goodyear EMEA. „Pentru a respecta cerințele impuse de către această mașină așteptată de mult timp, a trebuit să livrăm o anvelopă care dă posibilitatea conducătorilor de Stelvio să aprecieze beneficiile unui SUV, precum și să se bucure din plin de spiritul Alfa Romeo”.

Related posts