Kia Motors America (KMA) a fost onorată drept cea mai bună ”marcă SUV” a anului 2020

Da mai departe!

Kia Motors America (KMA) a fost onorată drept cea mai bună ”marcă SUV” a anului 2020 în cadrul premiilor „Cea mai bună marcă auto” oferite de U.S. News & World Report, eliminând Honda de pe prima poziție pe care o deținea încă din 2016. Premiile sunt desemnate pe baza evaluării a 35 de producători auto și recunosc excelența în întreaga industrie de automobile, SUV-uri, camioane și automobile de lux.

„Kia oferă un automobil pentru fiecare stil de viață, având o gamă de SUV-uri și crossovere ce oferă o calitate superioară, design, performanță și spirit practic”, spune Michael Cole, președinte al Kia Motors America. „A câștiga premiul „Cea mai bună marcă auto” în segmentul extrem de competitiv al SUV-urilor este o onoare și o dovadă a angajamentului Kia de a oferi automobile excepționale care să atragă cumpărătorul de astăzi.”
În cazul în care consumatorii caută un stil atrăgător și utilitatea regăsită la modelul Niro hybrid, capacitățile unui crossover și tehnologia avansată a modelului Sportage, rularea rafinată a SUV-ului Sorento sau luxul robust al modelului Telluride, cei care descoperă Kia vor fi impresionați de gama de clasă mondială a mărcii.
„Investiția pe care Kia o face în toate SUV-urile sale este răsplătită cu o gamă completă de modele de primă clasă”, spune Jamie Page Deaton, editor executiv al U.S. News Best Cars. „Indiferent ce tip de SUV cauți, Kia are unul care se va potrivi perfect nevoilor tale.”
Pentru a desemna câștigătorii premiilor „Cea mai bună marcă a anului 2020”, publicația U.S. News & World Report a înregistrat o medie a punctajului general obținut de produsele eligibile ale unei mărci. Punctajele generale sunt obținute direct din clasamentele U.S. News Best Cars, care se bazează pe punctajele de siguranță, fiabilitate și opiniile furnizate de pesa auto.

Related posts