Kia EV6 GT câștigă „2023 World Performance Car” la premiile World Car Award

Da mai departe!

Kia a obținut un rezultat remarcabil la premiile World Car Awards din acest an, EV6 GT fiind încoronată World Performance Car 2023. EV6 GT combină autonomia extinsă, interiorul spațios și designul sofisticat cu o putere de 430 kW (585 CP) pentru performanțe captivante și o accelerație de 3,5 secunde 0-100 km/oră.

După ce a evaluat o gamă largă de automobile din întreaga lume, recunoașterea de către juriu a automobilelor Kia servește drept validare suplimentară a dedicării mărcii în a produce soluții inovatoare de mobilitate de care să beneficieze societatea, în conformitate cu conceptul său „Mișcarea care inspiră”.

Vorbind despre premiu, președintele și CEO-ul Kia Corporation, Ho Sung Song a spus: „A fi recunoscut în acest fel de către juriul World Car Awards este o onoare extraordinară. Pe măsură ce Kia se transformă pentru a deveni un lider în furnizarea de soluții sustenabile la nivel mondial, vom face tot posibilul pentru a crea automobile care oferă un caracter practic excepțional, inspirând în același timp clienții prin ingeniozitatea, tehnologia și designul lor. Această distincție prestigioasă oferă o confirmare suplimentară a succesului strategiei noastre.”

Câștigând râvnitul premiu “World Performance Car 2023” Kia EV6 GT are la bază oferta excepțională a modelului standard, care a fost deja premiat cu titlurile ”Mașina anului 2022” și „Vehiculul utilitar al anului în America de Nord în 2023”, pe lângă alte premii distinse.

Puterea combinată de 430 kW (585 CP), ce permite un timp de accelerare de la 0-100 km/h în 3,5 secunde și o viteză maximă de 260 km/h, autonomia extinsă a modelului EV6 GT 100% electric, interiorul spațios și designul sofisticat au învins concurența acerbă din partea mașinilor sport tradiționale cu motor pe benzină.

Designul modelului EV6 GT este în concordanță cu noua direcție a mărcii Kia, care subliniază că mișcarea sta la baza dezvoltării umane, permițând oamenilor să vadă locuri noi, să construiască noi relații și să aibă experiențe noi. Kia încearcă să ofere clienților posibilitatea de a realiza aceste conexiuni prin furnizarea de produse captivante, spații inovatoare în mașină, servicii convenabile care îi inspiră pe clienți și timp liber pentru ca aceștia să desfășoare activitățile care le plac cel mai mult.

Related posts