Conceptul Mitsubishi Ground Tourer va fi prezentat la Paris

Da mai departe!

După ce, în 2015, și-a făcut simțită prezența la Salonul Auto de la Geneva, cu “Concept XR PHEV II” și la Salonul Auto de la Tokyo cu “Concept eX”, producătorul japonez Mitsubishi Motors Corporation (MMC) continuă dezvoltarea filozofiei sale de design, confirmând totodată vasta experiență acumulată, în ultimii ani, ca jucător în segmentul SUV.

În această toamnă, MMC își lărgește orizonturile, în cadrul Salonului Auto de la Paris, ediția 2016, prin lansarea, în premieră mondială, a unui nou tip de SUV premium coupé, noul Concept Ground Tourer. Acest concept reprezintă cea mai recentă linie de design a brandului Mitsubishi Motors, exprimată prin intermediul a 4 elemente puternice: stilizare sporită, frumusețe funcțională, forță de tracțiune solidă și măiestrie japoneză.

Situându-se în segmentele superioare ale pieței auto și asociat tehnologiei Mitsubishi Motors Plug-In Hybrid Electric (PHEV), mixul acestor elemente va asigura abilitatea Conceptului Ground Tourer de a oferi călătorii relaxante, pe orice tip de drum, atât on road cât și off road. Mitsubishi promite pentru acest model un habitaclu silențios și modern.

Related posts