Tesla ieftinește cu peste 1.300 de dolari unele dintre mașinile sale Model 3, în încercarea de a-și curăța stocurile din SUA

Da mai departe!

Compania Tesla oferă reduceri de peste 1.300 de dolari la unele dintre mașinile sale Model 3, aflate pe stoc în Statele Unite, după ce a făcut reduceri și mai mari de preț în Europa, relatează agenția Reuters, care a făcut o analiză a site-lui constructorului american.

Decizia Tesla vine într-un moment în care producătorul de mașini electrice a crescut prețurile în SUA, pentru majoritatea noilor comenzi de mașini făcute în această lună.

Tesla, care anul acesta a redus agresiv prețurile vehiculelor în mai multe regiuni, recurge la tactica tradițională a producătorilor auto de a oferi stimulente pentru curățarea stocurilor într-un moment în care este afectată de dificultățile în care se află economia și de concurența în creștere, au declarat analiștii din industrie.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, le-a spus acționarilor marți că firma va începe să facă publicitate mașinilor sale pentru prima dată, pentru o perioadă de probă, o mișcare văzută de analiști drept o încercare de creștere a cererii. Musk a avertizat, de asemenea, că Tesla nu este imună la problemele economiei globale, despre care a spus că va trece printr-o perioadă dificilă în următoarele 12 luni.

Related posts