Service-ul mobil, gata oricând să îți ofere asistență oriunde te-ai afla (P)

Da mai departe!

Să duci mașina la un service auto pentru un schimb de anvelope poate fi o sarcină dificilă în zilele noastre chiar și pentru cea mai organizată persoană, toată viața noastră devine din ce în ce mai ocupată pe măsură ce trece timpul. Dar uneori o înlocuire este pur și simplu inevitabilă, ca în cazul unei pene de cauciuc pe autostradă.

Pentru clienții care preferă să se bucure de o experiență de schimbare a anvelopelor mai flexibilă și care vor să economisească timp prețios, un service mobil este variantă ideală pentru ei.

Ce este o vulcanizare mobilă?

Montarea de anvelope într-o vulcanizare mobilă este extrem de convenabilă. Dacă ești o persoană ocupată, vei dori să știi că, în timpul liber, anvelopele vor putea fi schimbate fără să faci faci drumuri până la service și să stai la coadă. Tot ce trebuie să faci este să anunți service-ul mobil când vei fi liber și atunci ți se va oferi o fereastră în care vor putea să vină să îți monteze anvelopele iar dacă este o urgență, vor veni imediat.

AUTO SOFT dispune de un service mobil în București care îți permite să îți schimbi anvelopele oriunde dorești, doar printr-o simplă programare. Service-ul mobil este capabil să asigure montarea anvelopelor la locul de muncă sau la domiciliu într-un timp foarte scurt și fără bătăi de cap.

Montarea anvelopelor într-un service mobil se realizează în aceleași condiții ca și în cazul montajului standard. Aceeasi precizie și rapiditate cu care te-au obișnuit în toate cele 5 service-uri AUTO SOFT din București. Solicitând vulcanizarea mobilă vei evita mersul în service și timpul petrecut la coadă!

Vei avea parte de vulcanizatori profesioniști care vor schimba anvelopele într-un timp foarte scurt datorită aparaturii de ultimă generație cu care e dotată vulcanizarea mobilă. Specialiștii AUTO SOFT vor reuși să îți monteze și să îți echilibreze anvelopele oriunde te-ai afla! Serviciile de montaj și echilibrare vor fi făcute cu seriozitate și rapiditate.

Deși multe persoane cred că montarea anvelopelor într-un service mobil este foarte costisitoare putem spune că veți fi uimit de accesibilitatea serviciului. Un lucru extraordinar este faptul că service-ul mobil poate monta orice fel de anvelope pentru toate tipurile de autovehicule.

Related posts