Renault e.dams prezintă noul monopost de Formula E pentru sezonul 4

Da mai departe!

Reprezentanții echipei Renault e.dams, co-proprietarii Alain Prost și Jean-Paul Driot, Jérôme Stoll și Cyril Abiteboul, Președintele și respectiv Directorul General Renault Sport Racing, Gilles Normand în calitate de Director Vehicule Electrice Renault și pilotii, Sébastien Buemi şi Nicolas Prost, au sărbătorit victoria echipei în sezonul 3 al Formulei E, alături de presă şi parteneri, la atelierul Renault la Champs-Elysées.

Cu al treilea titlu consecutiv la constructori, Renault e.dams este singura echipă care a câștigat până în prezent această competiție. Anul trecut, Renault e.dams a obținut un succes dublu, titlul la constructori și titlul la piloți cu Sébastien Buemi. În sezonul 4, Renault e.dams va încerca să obțină din nou o victorie dublă și să rămână neînvinsă într-un campionat din ce în ce mai competitiv.

Cu acestă ocazie, Renault Z.E.17 a fost prezentat de piloții Sébastien Buemi și Nicolas Prost, împreună cu Alain Prost și Jean-Paul Driot. Noul monopost este anul acesta, ca și anul trecut, caracterizat printr-o prezență predominantă a culorii albastre, nuanța simbol pentru Renault și vehiculele sale electrice. Albul este si el prezent, oferind o notă de eleganță, în acord cu identitatea mărcii. O linie orizontală albă reamintește de monopostul de Formula 1 și confirmă coerența imaginii Renault în F1 și FE.

Renault e.dams dorește să mulțumească partenerilor săi (HP, Richard Mille, LEMO și 8Js) pentru susținerea în lupta pentru titlu și operațiunile tehnice. Pentru sezonul 4, echipa este mândră să anunțe un nou parteneriat cu Acronis. „Renault Sport Racing necesită fiabilitate superioară, evoluție constantă și performanță în stocarea datelor, aspecte esențiale în motorsport. Renault Sport Racing are nevoie de cea mai bună tehnologie de pe piață, motiv pentru care a ales soluțiile Acronis Storage și Acronis Backup Cloud, care devin rapid opțiuni preferate de industria auto.”, a spus Serguei Beloussov, CEO și co-fondator al Acronis.

Alain Prost a declarat: « Sunt încântat să prezentăm culorile pe care le vom folosi pentru a ne apăra titlul în acest nou sezon. Obiectivul nostru rămâne identic cu cel din ultimii trei ani: câștigarea titlurilor atât la constructori cât şi la piloți. Constatăm că această competiție este din ce în ce mai dificilă. Producătorii mari de mașini s-au alăturat campionatului, dar avem o echipă foarte bună și un parteneriat tehnic foarte puternic cu Renault. De asemenea, avem doi piloți excelenți, care lucrează foarte bine împreună încă de la începutul aventurii noastre, fiind complementari. La toate nivelurile, avem o coeziune reală, de aici si forța echipei. În acest an, motivația noastră este și mai puternică, chiar dacă știm că provocarea va fi mai dificilă. »

Related posts