Noul Rolls-Royce Phantom va sosi în România

Da mai departe!

Noul Rolls-Royce Phantom debutează la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti la standul Automobile Bavaria Group, fiind prima dată când cel mai important producător de maşini de lux din lume se va prezenta oficial la un eveniment auto din România în perioada 23 martie – 1 aprilie.

„Încă de la prima lansare a Rolls-Royce Phantom, cu mai mult de 90 de ani în urmă, acest automobil reprezintă simbolul suprem al succesului. Debutul noului simbol al luxului absolut este ocazia perfectă pentru a sărbători premiera noastră, odată cu reluarea Salonului Auto Internaţional de la Bucureşti”, a spus Peter Schoppmann, Director Regional, Rolls-Royce Motor Cars. El a continuat: „Prezența noastră subliniază importanța din ce în ce mai mare a regiunii din Europa Centrală și de Est pentru Rolls-Royce și preconizăm o creștere în următorii ani”.

Din momentul în care Sir Henry Royce a prezentat Rolls-Royce Phantom în 1925, a fost considerată „Cea mai bună maşină din lume” de către cunoscători. Ca rezultat, marca a atras unele dintre cele mai influente şi puternice persoane din lume, în cele mai importante momente ale istoriei ultimilor 93 de ani.

Noul Rolls-Royce Phantom oferă o interpretare contemporană de design a esenţei Rolls-Royce. De asemenea, noul model aduce o evoluție spectaculoasă în programul Bespoke, prin conceptul „The Gallery”. Un nou concept fără precedent în ceea ce priveşte luxul, „The Gallery” reinterpretează tabloul de bord al automobilului pentru prima dată în 100 de ani. Proprietarii vor putea să comande o operă de artă cu adevărat unică, în universul extins al conceptului „The Gallery”, ce se va regăsi în spatele unui singur panou de sticlă în interiorul noului Phantom.

Noul Phantom este cel mai avansat Rolls-Royce din punct de vedere tehnologic. Noua „Arhitectură a luxului” din aluminiu, care stă la baza noului Phantom, este mai ușoară, mai rigidă, mai silențioasă și mai avansată din punct de vedere tehnologic. Anii de cercetare şi experienţă asigură echilibrul perfect între linia arhitecturală și proporțională a noului Rolls-Royce, oferind în același timp un nou nivel al senzaţiei de „Magic Carpet Ride”.

Noul motor V12 twin-turbo de 6.75 litri este inima silenţioasă a noului Rolls-Royce Phantom, oferind un nivel perfect de putere și performanță. De asemenea, inginerii au aplicat în mod discret transmisia cu asistență prin satelit, sistemul de virare a roţilor din spate și o multitudine de tehnologii în culise, pentru a oferi o experiență fără efort.

Standul Rolls-Royce Motor Cars de la SIAB va fi în pavilionul B1, aflat sub coordonarea Rolls-Royce Motor Cars Munich, ca invitat special al Automobile Bavaria Group.

Related posts