Noul BMW X7 este supus testelor de anduranţă în condiţii extreme

Da mai departe!

Prototipurile primului Sports Activity Vehicle pentru segmentul de lux îşi demonstrează versatilitatea superioară în timpul testelor de la Cercul Polar, pe traseele din deşert şi pe autostrăzi.

Sports Activity Vehicle se îndreaptă spre segmentul de lux. Iar pe acest drum, a trecut printr-un adevărat maraton de teste de anduranţă. Un program de teste, deopotrivă vast şi diverse, a duc prototipurile camuflate ale noului BMW X7 pe cele mai provocatoare terenuri din jurul lumii. Primele teste de iarnă, pe zăpadă şi gheaţă, la limita Cercului Polar au fost urmate de teste de anduranţă pe distanţe lungi desfăşurate pe trasee de deşert şi macadam sub soarele Africii de Sud. Traficul aglomerat din jungla urbană alternează cu teste dinamice de sarcină pe autostrăzi şi drumuri naţionale virajate. În faţa provocărilor extreme şi a spectrului larg de condiţii meteorologice şi de drum, primul model BMW X din segmentul de lux şi-a dovedit nivelul superior al caracteristicilor de condus în cadrul testelor dinamice.

Cu apariţia impresionantă, spaţiul interior extrem de generos, tehnologia sofisticată de propulsie şi suspensie şi dotările exclusive, BMW X7 este cea mai recentă interpretare a plăcerii condusului de lux în stilul mărcii premium din München. Combinaţia dintre performanţele off-road supreme şi dinamica superioară pe şosea atât de specifică unui Sports Activity Vehicle intră într-un alt segment de automobile. Prin prezentarea viitoare a celui mai nou şi mai mare model BMW X la finalul anului 2018, BMW îşi continuă actuala ofensivă de produs în clasa de lux printr-un concept de automobil fascinant.

Prototipurile noului BMW X7 au fost produse la uzina BMW din Spartanburg. Centrul de competenţă pentru modele BMW X din statul Carolina de Sud va deveni şi locul de origine pentru modelul de serie. În ciuda camuflajului vizibil, automobilele de preserie dezvăluie dimensiunile impunătoare, precum şi proporţiile clare şi armonioase ale BMW X7.

În noul BMW X7, luxul, diversitatea şi sportivitatea se îmbină pentru a forma o entitate unică. Actualele teste au demonstrat în mod impresionant experienţa de condus de care te poţi bucura în ambianţa sofisticată a interiorului automobilului, chiar şi în condiţii climatice nefavorabile şi cel mai variat teren. La Centrul de Teste de Iarnă de la Arjeplog (Suedia), în timpul testelor cu căldură excesivă, dar şi în situaţiile de trafic cotidian din jurul oraşului Spartanburg, prototipurile noului BMW X7 au avut deja prilejul să convingă prin luxul contemporan şi diversitatea supremă.

Related posts