Noi opțiuni pentru BENTLEY BENTAYGA prin ghidul de personalizare Mulliner

Da mai departe!

Bentley Mulliner oferă de acum setul său unic de opțiuni de personalizare pentru întreaga gamă de modele Bentley, prin adăugarea noului Bentayga în Ghidul de Personalizare Mulliner. O listă extinsă de opțiuni atât pentru interior, cât și pentru exterior, permite clienților să specifice o configurație cu adevărat individuală și potrivită personalității lor, mergând chiar mai departe decât miliardele de moduri în care un Bentley poate fi comandat folosind opțiunile „standard”.

Ghidul de Personalizare oferă o gamă unică de opțiuni tradiționale și moderne, atractivă pentru exigențele tuturor clienților Bentley. În funcție de preferințele personale, fiecare mașină poate căpăta o nouă estetică, asigurând în același timp stilul și performanța.

Clienții pot alege culori de piele personalizate, furniruri vopsite, cusături interioare personalizate și inserții de ușă tweed pentru a numi doar câteva dintre ofertele unice de la Bentley Mulliner care pot fi utilizate pentru a pune în valoare aspectul unic al unui Bentley.

 

Folosind Mulliner Visualiser împreună cu asistentul local de vânzări, clienții își pot proiecta virtual opțiunile personale. Fiecare asistent de vânzări are experiență în alegerea specificațiilor pentru fiecare model și este capabil să sfătuiască clientul în privința opțiunilor, complementarității lor și aspectul final al mașinii.

Culori exterioare personalizate

Bentley Mulliner și-a ales cu grijă propria gamă rafinată de culori de vopsea, permițând clienților să configureze exteriorul mașinilor după dorințe. Experiența de pulverizare manuală, completată de cea mai recentă tehnologie robotică, oferă cea mai bună finisare posibilă pentru fiecare vehicul.

Combinând arta culorii cu știința vopselei, Bentley oferă una dintre cele mai mari palete de culori „stoc” ale oricărui producător de automobile de lux. Paleta de vopsea extinsă Mulliner crește și mai mult, cu încă 26 de culori, incluzând culori solide, metalizate și satinate.

Pentru cei ce doresc un nivel de personalizare și mai sofisticat, artizanii din divizia de personalizare Bentley pot realiza o culoare virtual identică după orice eșantion furnizat, utilizând un software inovator de recunoaștere a culorilor pentru a analiza compoziția eșantionului și a-l reproduce la perfecțiune. Singura limită este imaginația clientului.

Interioare personalizate

Pentru cei ce doresc să continue tema culorilor în interiorul Bentayga, le stă la dispoziție o gamă Mulliner extinsă de 27 de culori de piele și cusături pentru a crea o divizare a culorilor cu adevărat unică. Designul poate include până la trei culori din gamă pentru a produce un aspect îndrăzneț și frapant.

Alternativ, interiorul mașinii poate fi creat pentru a avea culoare și cusături complet personalizate. Clienții își pot realiza interiorul în orice culoare preferă – expresia supremă a personalizării.

Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a adăuga alte detalii suplimentare automobilului lor Bentley. Indiferent dacă vorbim de adăugarea unui nume, a unui logo sau a unui blazon, diverse aspecte ale mașinii pot fi adaptate pentru a exprima personalizarea dorită de client. Scaunele și covorașele pot fi brodate, porțiunile exterioare ale pragului, iluminate. Pot fi gravate cu numele dorit, iar pe fascia din fața pasagerului pot fi aplicate imagini sau un text personalizat cu un finisaj satinat.

Bentley Mulliner oferă, de asemenea, accente de culoare suplimentare pentru a spori atmosfera interioară. Prin cusăturile scaunelor, tighelele covoarelor și cusătura manuală încrucișată, clienții pot personaliza aspectul habitaclului. 44 de ore îi sunt necesare unui artizan Bentley pentru a finaliza procesul manual de cusătură încrucișată la un habitaclu Bentayga. Firul unic a fost conceput pentru a fi extrem de durabil și folosește coloranți speciali pentru a-și menține culoarea pe toată durata de viață a mașinii.

Pentru clienții care își doresc o temă interioară mai sportivă, includerea opțională a porțiunilor centrale din Alcantara ale scaunelor, tetierelor și inserțiilor ușilor creează un finisaj rafinat tactil. Pentru o atmosferă și mai sportivă, Alcantara poate fi aplicată pe volan și pe schimbătorul de viteze.

Lămpile de întâmpinare  personalizate proiectează pe podea o imagine personalizată atunci când o ușă este deschisă, recreând în lumină, cu precizie, o grafică, un logo, o imagine sau un cuvânt.

Chiar și cheia Bentayga poate fi personalizată cu un nume sau o imagine adăugată pe una dintre fețe.

Lux sustenabil

Echipa Bentley Mulliner a lucrat cu o fabrică tradițională de textile pentru a produce o țesătură de lână naturală personalizată, asemănătoare cu cea dintr-un costum fin, de croitor. Prin adoptarea metodelor confirmate de timp, colaborarea a dus la patru modele frapante de pânză țesută, fiecare cu fire de culori exclusiviste.  Țesătoria depune eforturi mari pentru a se asigura că materialele utilizate sunt produse în modul cel mai etic și ecologic. Acest lucru este în conformitate cu strategia Beyond100 a Bentley, care detaliază planurile prin care compania va deveni un lider global în mobilitatea de lux sustenabilă.

Sunt disponibile patru modele tweed diferite, selectate pentru a completa designul interior și armonia naturală a culorilor cu multe dintre suprafețele de piele deja existente în cabină.

Cheltenham, cu verdele său rural, oferă o alegere mai tradițională pentru clienți, în timp ce Glen Plaid–Tolsta Beach, numită după țărmurile insulelor Outer Hebrides, își expune cu încredere modelul îndrăzneț. Oferind o alegere mai subtilă și contemporană, tweed-urile Charcoal și Sand Herringbone se asortează interioarelor întunecate și, respectiv, luminoase.

De la tradițional la modern

Bentley Mulliner oferă o gamă largă de opțiuni de furnir care vor transforma interiorul fiecărui nou Bentayga. De la furnirurile de lemn tradiționale, la furniruri vopsite și fascii moderne din piatră, fiecare client își poate găsi linia interiorului dorit.

Bazându-se tradiția artizanală Bentley, noul Bentayga reintroduce intarsiile de lemn ca opțiune pentru fascia de pe bord și inserțiile de pe uși. Este folosit furnir australian, cu intarsii din mai multe opțiuni de furnir, care poate fi și mai mult pus în valoare de un strat de acoperire Bentley Mulliner argintiu sau auriu.

Folosind furniruri vopsite, Bentley Mulliner poate reproduce acum pe toate zonele furniruite interioare oricare dintre culorile din gamele de vopsea exterioară Standard, Extended și Bentley Mulliner sau culorile de interior ale pielii. Cu 103 opțiuni pentru furnir vopsit, clienții vor avea la dispoziție o listă extinsă de culori pentru a crea un interior personalizat care să le reflecte personalitatea.

Cu tehnologii inovatoare și de ultimă generație, Bentley Mulliner a folosit piatra formată în urmă cu peste 200 de milioane de ani pentru a crea furniruri ușoare de doar 0,1 mm grosime. Furnirurile de piatră se prezintă cu o textură naturală vizibilă, cu „pori deschiși”.

Sunt disponibile patru culori diferite de piatră, pentru a completa gama de interioare: Autumn White, Copper, Galaxy sau Terra Red.

Plecând de la finisajul natural modern prezent la furnirul de piatră, Bentley Mulliner oferă acum un finisaj satinat cu pori deschiși pentru furnirurile Liquid Amber, Dark Burr Walnut și Tamo Ash. Fiecare strat este aplicat manual și șlefuit între aplicații, asigurându-se aderența lacului la canelurile naturale ale lemnului. Finisajul rezultat este asemănător unei suprafețe ceruite și evidențiază perfect culoarea și textura autentică, naturală, a esențelor de lemn.

Această tehnică delicată permite clienților Bentley să simtă efectiv textura lemnului. Variația naturală a culorii și granulației diferitelor tipuri de furnir cu pori deschiși înseamnă că fiecare este, de asemenea, ușor diferit – oferind un interior Bentley cu adevărat unic.

Related posts