Fisker promite că se va întoarce în 2017

Da mai departe!

Henrik Fisker a avut o activitate interesantă cu compania Fisker Automotive, fiind primul care a oferit un plug-in hibrid premium și atrăgător denumit Karma. Mașina fiind foarte scumpă, vânzările îîn masă nu au mers foarte bine, iar compania a depus cererea de intrare în insolvență în Noiembrie 2012. Acum antreprenorul se întoarce cu noi planuri și o companie nouă.

Acum toate activele companiei Fisker Automotive au ajuns în proprietatea unui furnizor de piese din China. Iar Fisker a trebuit să înceapă totul de la zero. Pentru noua afacere, el, totuși deține marca Fisker și drepturile de autor asociate.
Acum designerul danez a anunțat Fisker INC., o companie americană care are sediul în California. Cu această nouă firmă, el vrea să dezvolte vehicule electrice noi care să concureze cu Tesla.
Primul produs va apărea în a doua parte a lui 2017, iar Fisker promite un automobil cu o autonomie mult mai mare decât ceea ce este în prezent pe piață.
Acum compania nu va mai depinde de un furnizor de baterii, ci va avea o subsidiară care le va produce, Fisker Nanotech.
Fisker plănuiește să lanseze atât o mașină premium inovatoare cât și produse mai ieftine decât ale competitorilor de pe piața de mașini electrice.

Related posts