Atelierele Pegas lansează franciza Pegas

Da mai departe!

Pegas anunță lansarea francizei pentru cei care vor să deschidă un magazin de biciclete. Totodată, cei de la Pegas oferă asistență pentru cei care vor să pornească o astfel de afacere.

Atelierele Pegas au 15 modele de biciclete pentru adulți și copii, care însumează aproximativ 60 de variante de bicicletă Pegas, luând în calcul paleta de culori disponibilă. Practic, un magazin în sistem franciză Pegas va putea oferi clienților și mai ales fanilor Pegas o experiență completă în alegerea bicicletei potrivite, a accesoriilor cu care aceasta poate fi dotată, precum și a hainelor cu care poate fi purtată. De asemenea, Pegas are o gamă de accesorii de peste 1000 de repere, precum și peste 1000 de repere de piese de schimb și de recondiționat.

“Atelierele Pegas au în prezent o gamă complexă de modele și accesorii pentru biciclete și recomandarea tuturor specialiștilor este să dezvoltăm și magazine în sistem de francize. Astfel, lansăm franciza Pegas pentru care este nevoie de achiziții de până la 40.000 lei pentru care putem acorda credit furnizor – cu termen de plată până la 120 de zile, taxa de franciză 0 valabilă pentru înscrierea cu comandă facturată până la 25 decembrie 2016, ca din 2017 – taxa de franciză să coste 5.000 euro. De asemenea, comisionul din cifra de afaceri va fi 0, în condițiile înscrierii comenzilor până la data facturată 25 decembrie 2016, care va crește la 5% din 2017. Mai mult, vom oferi prețuri competitive la achiziția de marfă în funcție de termenul de plată de maximum 120 zile acordat începând de la 20%, ” explică Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Pentru cei interesați de franciza Pegas, există mobilier personalizat indoor și outdoor, materiale de publicitate și marketing, și materiale pe care le punem la dispoziție în mod gratuit, ca stand display biciclete interior și exterior, sugestii / simulări de design pentru magazinele Pegas, materiale promoționale precum și producția publicitară necesară lansării campaniilor locale. Mai mult, echipa Pegas poate oferi asistență la negocieri pentru publicitatea offline și online locală, inclusiv cofinanțarea campaniilor, în anumite cazuri. În plus, oferim și consultanță pentru a aplica la programul Romania Start Up Plus, unde pentru organizații SRL-D se poate obține până la 40.000 euro nerambursabili.

“Sfătuim viitorii posesori de francize să gândească magazinul de biciclete și accesorii Pegas în combinație cu mici cafenele dedicate persoanelor care practică sporturi urbane și pe care ne dorim să le coagulăm într-o comunitate a oamenilor sănătoși și iubitori de mișcare, dar și de branduri autentice românești,” adaugă Andrei Botescu.

Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv. Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecții Pegas au ajuns la clienți din țară și din Europa.

După patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ‘70-‘80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toată familia. În octombrie 2015 proiectul Pegas a trecut la un nivel superior prin atragerea unui investitor de anvergură. Prin parteneriatul cu Network One Distribution, brandul Pegas își va accelera dezvoltarea la nivel național și internațional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas țintesc o creștere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăți anual și o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

Related posts