Ferrari SF 90 Stradale Asseto Fiorano stabilește cel mai rapid tur pe Indianapolis MotorSpeedWay

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Ferrari SF 90 Stradale Assetto Fiorano a stabilit cel mai rapid tur înregistrat de o mașină de producție pe circuitul Indianapolis Motorspeedway de 2,449 mile, obținând un timp de 1: 29,625 pe tură, atingând o viteză maximă de 174,6 mile pe oră.

Noul Ferrari SF 90 Stradale este cel mai puternic model produs vreodată de italienii din Maranello, și primul model de serie PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle). Acest nou model este extrem la fiecare nivel și reprezintă o adevărată schimbare de paradigmă, deoarece oferă performanțe fără precedent pentru o mașină de serie. Cifre precum 1.000 CP și un raport greutate-putere de 1.57 kg / CP și 390 kg forță de forță la 250 km / oră nu numai că plasează SF 90 Stradale în partea de top a segmentului său, dar înseamnă, de asemenea, că un V8 este modelul de top din gama Ferrari pentru prima dată în istoria mărcii.
Pentru acest model, clienții pot alege între SF 90 Stradale și o versiune cu o specificație mai orientată spre motorsport. Specificația Assetto Fiorano include îmbunătățiri semnificative, inclusiv amortizoare speciale GT derivate din curse, piese extra ușoare realizate din materiale performante, cum ar fi fibra de carbon (panouri de ușă, caroserie) și titan (arcuri, întreaga linie de evacuare), rezultând o economie de greutate de 30 kg. O altă diferență este spoilerul din spate din fibră de carbon cu forță ridicată, care generează 390 kg de forță cu 250 km / oră. Assetto Fiorano poate fi comandat cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup2R concepute special pentru a îmbunătăți performanțele pe pistă pe uscat, așa au fost folosite pentru a stabili recordul turului Indy.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts