Ce anvelope de iarnă cu dimensiunea 195/65R15 preferă șoferii în sezonul 2019-2020?

Da mai departe!

Te întrebi ce anvelope să alegi pentru sezonul acesta de iarnă? Dacă ai o mașină cu anvelope cu dimensiunea 195/65R15 te poți documenta citind sugestiile făcute de șoferi în mediul online, în funcție de recomandările și sugestiile lor vei putea alege modelul care ti se potrivește cel mai bine. Poți verifica care sunt modelele de anvelope de iarnă cele mai căutate și mai performante în 2019. Alege anvelopele de iarnă care au fost testate de șoferii de pretutindeni în cele mai dificile condiții și sigur vei găsi modelul perfect pentru nevoile tale.

Ce tip de mașină se potrivește cu dimensiunea roților de 195/60 R15?

Anvelopele de iarnă de 15” sunt adesea montate ca standard în mașinile de pasageri, fiind una dintre cele mai populare. Aceasta dimensiune poate fi găsită într-o gamă largă de vehicule, sunt montate, printre altele, la tipurile de mașini ca Opel Corsa, Toyota Avensis, Toyota Corolla, Renault Logan, Skoda Octavia 2, BMW 3, Audi A4, Volkswagen Passat, Volvo V40, Hyundai i30, Mercedes C (în funcție de generație, versiunea echipamentului, puterea).

Este greu să alegi cele mai bune anvelope de iarnă din sutele de modele disponibile în fiecare sezon, iar pentru a lua o decizie bună, trebuie să fii informat din surse cât mai sigure. Opinia șoferilor care folosesc modelul zilnic este probabil cea mai importantă, fiind singurii care îț pot da informații pertinente in ceea ce privește modelul de anvelopă de iarnă ales.

Anul acesta, în topul preferințelor șoferilor au fost anvelopele rezistente, puternice și fiabile ce oferă performanțe bune pe orice vreme:

1 Continental WinterContact TS860
2 Dunlop Winter Response 2
3 Goodyear Ultra Grip 9
4 Hankook Winter I*cept RS 2 W452
5 Vredestein Snowtrack 5
6 Firestone Winterhawk 3
7 Nokian WR D4
8 Michelin Alpin 5

 

Una din anvelopele de iarnă cele mai indrăgite este Constinental WinterContact TS860. Anvelopele marcate cu literele “TS” din gama Continental au fost recunoscute în ultimii ani drept unele dintre cele mai bune de pe piață. Anvelopa a fost testată în mai mult de 47 de teste și a fost frecvent răsplătită cu note de top.

Pe drumurile umede, de iarnă, Continental WinterContact TS 860 oferă o distanță de frânare cu 5% mai mică decât predecesorul său, Continental WinterContact TS 850. Pe gheață, frânarea este mai eficientă cu 4%. Inginerii Continental au reușit, de asemenea, să îmbunătățească performanțele generale ale pneurilor pe suprafețe alunecoase. Rezistența la rulare și rezistența la uzură sunt peste așteptările șoferilor.

Performanța ridicată a anvelopei de iarnă Continental WinterContact TS 860 a fost obținută prin utilizarea unui amestec de cauciuc modificat, ce oferă rezistență și fiabilitate pe carosabilul ud sau uscat. Amestecul „Cool Chili” conține multă silice, ceea ce reduce distanța de frânare pe suprafețele umede. Ingredientele polimerice ale amestecului sunt selectate special pentru a maximiza tracțiunea pe suprafețele de iarnă și la temperaturi scăzute.

Anvelopa de iarnă Continental WinterContact TS 860 oferă control complet al vehiculului în cele mai dificile condiții. Mai mult, anvelopa folosește un sistem inovator de evacuare a apei. Conducerea și frânarea pe o suprafață alunecoasă creează un fel de strat fluid care mărește zona de contact cu drumul și reduce riscul de derapaj. Această soluție îmbunătățește foarte mult siguranța atunci când conduci pe gheață. Tehnologia SnowCurve cu caneluri 3D dispuse pe toată suprafața benzii de rulare și șanțul suplimentar de pe pereții blocurilor de rulare asigură o mai bună aderență în zăpadă, ceea ce îmbunătățește semnificativ tracțiunea și controlul pe drumurile alunecoase.

Cu o astfel de anvelopă poți fi sigur că vei trece peste iarnă fără incidente și în maximă siguranță!

Related posts