Valetino – valetul care are grijă să îți optimizezi timpul la birou sau cu familia (P)

Da mai departe!

Timpul tău este prețios și acum există soluții variate pentru a-l salva. În acest moment, în România este disponibil un serviciu unic care îți permite să găsești un valet auto certificat care să se ocupe de mașina ta în timp ce tu te relaxezi sau te bucuri de viață.

Ce este aplicația Valetino?

Apărută în urmă unei idei inedite, aplicația Valetino este în acest moment unică în România. Ea a fost realizată în urmă unui proiect de peste 100.000 euro de firma SITEQ SRL, o firma cu peste 15 ani experiență în domeniul aplicațiilor software.

Accesibilă de pe Android și IOS, Valetino facilitează posesorilor de mașini găsirea unui valet auto certificat, sigur și de încredere care să preia autovehiculul, să se ocupe de tot ce dorește stăpânul mașinii, și să o înapoieze în cele mai bune condiții.

Ce recomandă Valetino ca fiind un serviciu de încredere?

Autoturismul tău este pe mâini bune, iar valeții sunt profesioniști. Iată de ce poți apela la aceste servicii fără nicio reținere:

  • Predarea mașinii se realizează numai în baza unui proces verbal electronic din aplicație și este însoțită de fotografii relevante;
  • Mașina ta este asigurată pe toate durata serviciilor;
  • Toți valetii auto de la Valetino sunt testați de un instructor auto și special pregătiți pentru a respectă procedurile de siguranță;

    Pentru a câștigă cât mai mulți clienți și a avea succes, Valetino lucrează la cele mai înalte standarde.

Avantajele și beneficiile unui valet auto de la Valetino
Dacă ai o zi grea la birou, iar mașina ta trebuie să fie pregătită pentru iarnă, un valet îți stă la dispoziție pentru a se duce la pregătire, spălare, schimbat de anvelope, revizie, cam la orice serviciu la care te poți gândi pentru aceasta.
Dacă vrei să petreci o zi cu familia, iar și mașina ta are diverse probleme, le poți rezolva cu Valetino.
Costurile pentru un valet auto sunt cât se poate de accesibile, începând de la 39 de lei (plus TVA), echivalentul a trei cafele. Pe site vei găși detaliate serviciile, totul fiind cât se poate de transparent și profesionist.

Vei primi chitanță sau factură pentru orice serviciu efectuat asupra mașinii tale, iar plata serviciului de valet se face direct din aplicație. În plus ai garanția că mașină ta este pe cele mai bune mâini.

Cum se lucrează cu aplicația Valetino?

Aplicația Valetino se găsește pe o platforma gestionată de EU Valeting Services SRL, fiind ușor de accesat. Posesorul auto va trebui să își facă un cont, informațiile date fiind confidențiale și salvate în deplină siguranță pentru a putea fi refolosite. După crearea și activarea contului, clientul poate plasa solicitarea pe care o are (spălare mașină, schimbat anvelope, reparații service, tractare, relocare mașină, etc) beneficiind de bonusul de bun venit in valoare de 30 de lei. În aproximativ 15 minute va primi mai multe oferte de la valetii auto disponibili în acel moment, putând alege cea mai convenabilă propunere. Ofertele pot să difere în funcție de locația de unde trebuie să se deplaseze valetul și unde trebuie să predea mașina.

Plata serviciilor de preluare cu valet se face în deplină siguranță online, cu cardul.

Mașina este preluată și restituită în baza unui proces verbal însoțit de fotografii, fiind asigurată pe toată durata serviciilor.

Totul este sigur, elegant și facil de accesat.


Related posts