Uzina Peugeot de la Sochaux scoate de pe linia de producție SUV-ul PEUGEOT 3008 cu numărul un milion

Da mai departe!

La cinci ani de la lansare, SUV-ul PEUGEOT 3008, unul dintre betseller-urile mărcii Peugeot aniversează deja exemplarul cu numărul un milion, produs la uzina de la Sochaux. Angajații s-au adunat în jurul modelului PEUGEOT 3008 Hybrid pentru a sărbători producția exemplarului cu numărul un milion.

Un succes fenomenal: PEUGEOT 3008 de ultimă generație a depășit deja pragul de un milion de unități produse. Fabricat în Europa și China, modelul a început prin a seduce experții chiar înainte de a fi lansat. A câștigat șaptezeci și șase de premii în întreaga lume, inclusiv prestigiosul premiu Mașina Anului în 2017.

În Franța, PEUGEOT 3008 este lider pe segmentul său încă din prima lună de lansare. În Europa, se află pe locul doi pe segmentul SUV-urilor în 2021. SUV-ul ocupă o poziție puternică și în sudul Europei, unde este numărul 1 în Portugalia și numărul 2 în Italia și Spania.

Europa reprezintă 65% din vânzările modelului PEUGEOT 3008. Pentru 3008, piețele majore din afara Europei sunt Turcia, Israelul, Japonia și Egiptul. Peste 80% din vânzările SUV-ului PEUGEOT 3008 sunt în versiuni cu cutie automată, iar aproape 38% sunt pe segmente superioare, ilustrând perfect urcarea în segment a mărcii PEUGEOT.

Related posts