Renault România susține competiția Prima Evadare

Da mai departe!

Renault este susținător al competiției Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault va fi prezent la startul competiției, in ziua de 8 mai, alături de doua dintre modelele recent lansate pe piața din România: Kadjar si Megane.

Prin susținerea acestui eveniment, Renault devine partener auto principal pentru următoarele 3 ediții ale competiției Prima Evadare, un demers de mobilizare pentru sport, mișcare în aer liber și evadarea din cotidian. Competiția este organizata de Clubul NoMad Multisport si se desfășoară între București și Snagov, prin păduri și drumuri nepavate, pe o distanță de 55 de km. An de an este maratonul cu cel mai mare număr de participanți, depășindu-și propriul record la fiecare nouă ediție.
„Susținem această competiție pentru că ne dorim să construim, pe lângă o colaborare frumoasă și durabilă cu organizatorii evenimentului Prima Evadare, o imagine axată pe mișcare și un stil de viață caracteristic persoanelor active, asemenea viziunii Renault – Passion for Life! Ne bucurăm să fim parte a acestui proiect și sperăm ca vom atrage alături de noi cat mai mulți participanți care sa evadeze din rutina cotidiana si să își trăiască pasiunea.” a declarat Elena Apostol, Șef Departament Comunicare Renault.
Toți participanții vor putea beneficia de serviciul Velo Service powered by Renault, un serviciu de suport tehnic, disponibil de la momentul preluării kit-ului de concurs, pana la start si pe tot parcursul competiției. Renault are pregătită o echipa de 10 mecanici care vor oferi asistență gratuită celor care au nevoie de o ultima verificare sau care întâmpină diverse probleme pe traseu (verificare presiune in roți; verificare amortizoare; reglaj furca, frâne, schimbătoare și înlocuire roți in caz de pană). Velo Service are si o componenta mobila, sub forma a 4 vehicule de asistenta – Renault Kadjar si Renautl Megane, echipate corespunzător, care se vor deplasa pe întregul traseu si vor ajuta concurenții sa rezolve rapid orice problema de ordin tehnic.
Momentele importante ale cursei vor fi transmise live pe canalele de Social Media ale Renault si sport.ro, precum si pe canalul TV sport.ro, astfel încât cei care susțin cicliștii sau nu pot ajunge duminica la eveniment vor putea fi la curent cu evoluția favoriților lor.
Peste 60 de angajați ai Grupului Renault s-au înscris in competiție si vor participa la Prima Evadare ca echipa de companie. Este cea mai mare echipa de companie înregistrata in toate edițiile de pana acum si este o dovada a implicării susținute a mărcii in direcția promovării sportului de masa atât in extern, cat si in rândul propriilor angajați.

Related posts