Renault a prezentat noul Koleos

Da mai departe!

Astăzi, în cadrul Salonului Auto Internațional de la Beijing, Președintele și CEO al Grupului Renault, Carlos Ghosn, a prezentat noul Koleos, un SUV redesenat integral și propus pentru comercializare în 80 de piețe.

“Astăzi în Beijing, marcăm premieră mondială a unui nou model SUV de segment D, Renault KOLEOS” a declarat Carlos Ghosn. “KOLEOS a fost complet regândit cu un stil puternic, dotări unice și capacități complete de SUV.”
Noul KOLEOS are o poziție impunătoare, cu linii exterioare bine definite care îl diferențiază față de concurenți, și propune un interior rafinat, confortabil și spațios, incluzând 289 mm de spațiu pentru genunchi pentru ocupanții din spate. Dotările disponibile în funcție de piață includ volan încălzit și sistem de degivrare pentru zonele cu climă rece și filtru pentru polen, praf și mirosuri neplăcute.

Noul KOLEOS oferă o poziție de condus înaltă cu excelentă vizibilitate. În comparație cu un sedan tradițional, în noul KOLEOS poziția de condus este mai înaltă cu 150 mm, o dotare care conferă confort și încredere, apreciată de clienții de SUV. Mânerele disponibile pe ambele părți ale consolei centrale evocă lumea motoarelor off-road, oferind interiorului o notă de sportivitate.

Noul Renault KOLEOS este dotat cu tehnologia 4×4, ușor de utilizat mulțumită sistemului de tracțiune integrală 4x4i, un sistem care facilitează transferul intre două și patru roți motrice. Nouă transmisie 4×4 disponibilă pe KOLEOS garantează siguranță și stabilitate crescută prin neutralizarea subvirarii și supravirarii și prin optimizarea aderenței în condiții dificile. Noul Koleos oferă, de asemenea, capacități reală în off-road, având o gardă la sol de 213mm.

O caracteristică cheie a noului KOLEOS, în ceea ce privește interiorul și confortul de călătorie este R-Link 2, care permite o experiență de conectare personalizabilă. Acest sistem servește ca un centru de control conectat pentru a coordona funcțiile multimedia, sistemul de navigație, funcția hands-free, sistemul radio și sistemele de asistentă a șoferului.

În funcție de piață, noul KOLEOS vine cu o gamă largă de opțiuni și sisteme de asistentă a șoferului, toate fiind controlate prin tableta R-LINK2.
Pentru siguranță: Sistemul Activ de Frânare de Urgenta
Pentru alerta: Sistemul de alertă la părăsirea benzii de circulație, alertă pentru menținerea distantei de siguranță, avertizare unghi mort, detectarea oboselii.
Pentru asistenta: camera video marșarier, comutare automata faza lunga/ faza scurta, senzori de parcare fată, laterali si spate si sistemul Easy Park Assist.
Noul KOLEOS completează gama superioară Renault, care include acum crossover-ul Espace, limuzina de clasă D Talisman și Talisman Estate. Noul SUV Renault urmează, de asemenea, strategia de reînnoire a design-ului Renault. Noul KOLEOS este ușor recognoscibil ca vârf de marcă, datorită design-ului frontal care încorporează logo-ul Renault proeminent în centrul grilei cromate.
Noul KOLEOS va fi produs în două uzine – Busan din Coreea de Sud pentru toate piețele, cu excepția Chinei, și la Wuhan pentru piață chineză.

Related posts