Primele detalii ale viitorului model electric BMW i4 prezentate la Conferinţa Anuală BMW Group

Da mai departe!

Modelul de serie BMW i4 prezentat pentru prima dată la Conferinţa Anuală de Presă BMW. Detaliile complete despre BMW i4 vor fi publicate în următoarele săptămâni.

La Conferinţa Anuală BMW Group de astăzi a fost dezvăluit viitorul BMW i4. „Cu aspectul său sportiv, cea mai bună dinamică din clasă şi zero emisii locale, BMW i4 este un BMW adevărat. Aceasta face ca inima mărcii BMW să bată acum în regim full electric”, a declarat Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru clienţi, mărci şi vânzări.

BMW i4 este un Gran Coupé full electric cu patru uşi şi va fi lansat pe piaţă în cursul anului 2021, inclusiv un model BMW M Performance. Echilibrul său rafinat de sportivitate tipică BMW, confort şi performanţă durabilă sunt unice în segmentul său. Gama de modele BMW i4 va fi disponibilă în diferite versiuni acoperind autonomii de până la 590 km (WLTP) şi până la 480 km (EPA). Cu o putere de până la 390kW/530 CP, BMW i4 poate accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4 secunde.

Related posts