Porsche extinde garanția în contextul crizei coronavirus

Da mai departe!

Porsche extinde garanția sa pentru automobile noi cu trei luni adiționale, pentru toate automobilele a căror garanție expiră în perioada 1 martie 2020 – 31 mai 2020. Această facilitate este gratuită pentru clienți și este aplicabilă în întreaga lume. Producătorul de automobile sport răspunde astfel crizei corona, ce a restricționat în mare măsură activitatea multor Centre Porsche, încă din luna martie. Măsura este aplicabilă și clienților care au achiziționat deja o garanție Porsche Approved de extindere a unei garanții de automobil nou. Pentru cazurile in care garanția extinsă Porsche Approved începe în perioada enunțată mai sus, aceasta va fi, de asemenea, prelungită cu încă trei luni.

„Obiectivul nostru primordial este de a fi o sursă de bucurie și entuziasm pentru clienții noștri. Aceasta însemnă și asigurarea unor servicii excelente, mai ales în vremurile dificile,” explică Daniel Schukraft, cel ce conduce departamentul de Aftersales al Porsche AG. „Iată de ce am decis să implementăm această soluție unitar și nebirocratic în întreaga lume. Clienții nu trebuie să facă absolut nimic. Centrele Porsche vor lua automat în considerare extinderea.”

Noua dată de expirare a garanției va fi calculată începând cu finalul perioadei curente de garanție. Dacă, de exemplu, garanția pentru automobile noi expiră în 20 martie 2020, vom adăuga încă 3 luni, garanția aceasta urmând să expire la 20 iunie 2020. Un alt exemplu: o garanție de automobil nou valabilă până în 15 mai 2020 va fi extinsă până în 15 august 2020.

Garanțiile Porsche pentru automobile noi sunt acordate toate pe o perioadă de minimum doi ani și încep din ziua în care automobilul este livrat clientului. Garanția Porsche Approved pentru automobilele cu proprietari anteriori acoperă o perioadă de minimum 12 luni și oferă opțiuni de extindere. Solicitările de reparație în garanție pot fi adresate oricărui Partener Porsche, de oriunde din lume.

Related posts