„Porsche Destination Charging”: peste 1.000 de puncte de încărcare puse în funcțiune

Da mai departe!

Porsche investește în crearea unei rețele globale de încărcare: programul „Porsche Destination Charging” include un număr de 1.035 de stații de încărcare AC în aproximativ 20 de țări. Instalarea altor 900 este planificată până la sfârșitul acestui an.

Punctele de încărcare sunt amplasate la hoteluri, aeroporturi, muzee, centre comerciale, cluburi sportive și porturi selectate. Clienții Porsche care dețin un model Taycan sau modele de tip hibrid plug-in pot să își încarce automobilele gratuit în aceste locații.

„Datorită „Porsche Destination Charging”, adăugăm zone extrem de populare în rețeaua noastră de încărcare, subliniind totodată poziționarea noastră de promotor al extinderii mobilității electrice. Până la sfârșitul anului 2020, ne propunem să oferim un număr de 2.000 de stații de încărcare”, declară Martin Urschel, Vicepreședinte Vânzări și Operațiuni Smart Mobility la Porsche.

Programul va fi disponibil pe toate piețele în care Porsche comercializează modele hibride plug-in și mașini complet electrice. În Europa, programul este disponibil în mai multe țări, de la Germania, Spania, Italia și țările Benelux până la unele piețe din Europa de Est. În România sunt instalate deja în 4 locații începând din 2019: Hotel Vega în Mamaia, Teleferic Grand Hotel în Poiana Brasov, Pescariu Sports & SPA în Bucuresti si Hotel Hiton în Sibiu. Porsche oferă gratuit sisteme de încărcare participanților la program. Companiile individuale, precum corpoorațiile sunt invitate să solicite online înscrierea în program pe: https://www.destination-charging.eu/.

Related posts