Pickup-ul din oțel inoxidabil al Tesla are un defect: Cybertruck a ruginit!

Da mai departe!

Mai mulți proprietari de vehicule electrice Tesla Cybertruck au observat pete portocalii persistente pe elementele exterioare de caroserie ale mașinilor, transmite publicația Futurism.

Posesorii pickup-urilor se tem că acestea sunt semne timpurii de coroziune, deși Tesla susține că vehiculele au panourile exterioare de caroserie realizate din oțel inoxidabil (inox). Pe forumuri de pe internet, precum Cybertruck Owners Club, proprietarii dezbat care ar putea fi cauza problemei.

Un utilizator susține că pete portocalii au apărut după ce a condus prin ploaie în Los Angeles. Proprietarul vehiculului a mers la un service oficial pentru a investiga problema. „Au documentat coroziunea și mi-au spus că mă vor suna luna viitoare când vor avea uneltele necesare pentru a face reperațiile”, a scris persoana respectivă, care a precizat că vehiculul are un kilometraj de doar câteva sute de kilometri și că a stat, în cele 11 zile de când îl deține, parcat în fața casei mare parte din timp.

Alte persoane cred că urmele sunt lăsate de diferite substanțe cu care au intrat în contact panourile din inox.

Un membru al Cybertruck Owners Club spune că a reușit să scoată petele folosind Windex, o substanță pentru curățat geamuri.

Tesla le-a transmis proprietarilor de Cybertruck că panourile din inox ale mașinii pot fi afectate de substanțe corozive precum uleiul, rășina, insectele moarte sau unsoarea. Acestea trebuie să fie înlăturate cât mai repede, potrivit companiei, pentru a nu lăsa urme permanente pe elementele de caroserie din oțel inoxidabil.

Related posts