Noul VW Amarok vine cu motorizare V6

Da mai departe!

Volkswagen Autovehicule Comerciale a anunțat că următoarea generație a Amarok va primi și un motor V6 de 3 litri, o versiune denumită Aventura, dar și modificări consistente.

Motorul V6 va produce o putere de 165 kW / 224 CP și un cuplu de 550 Nm, deci va promite performanțe bune pe acest model.
Amarok va avea, de fapt, 3 niveluri de putere: 120 kW / 163 CP, 150 kW / 204 CP și varianta menționată mai sus: 165 kW / 224 CP. Toate motoarele îndeplinesc standardul de emisii Euro 6. Trei sisteme de tracțiune diferite vor fi disponibile pe noua gamă Amarok, în funcție de motorizări: tracțiune spate, o versiune 4MOTION cu cutie manuală și la care se poate selecta puntea față sau cea spate ca punte motrică sau un sistem permanent cu diferențial Torsen și cutie automată. Sistemul Servotronic va mai fi nou pe Amarok și va fi oferit standard.
Va fi introdusă o versiune Amarok Aventura, dar și o gamă mai mare de accesorii.
La nivel de detalii, Amarok va primi grilă ușor modificată, blocuri optice noi și praguri luminate cu LED. Noul Amarok va veni pe piețele din Europa la sfârșitul lunii septembrie.

Related posts