Noua generație e-up! vine cu o autonomie mai mare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Volkswagen democratizează mobilitatea cu noul e-up!. Cu 21,9752 € 2 (fără taxe: 17,5952 €) 2, prețul de listă este mai mic decât al modelului precedent. O ofertă deosebit de atrăgătoare va fi disponibilă înaintea campaniei de pre-vânzare: e-up! poate fi achiziționat în leasing, cu o rată lunară de numai 159 €, fără taxe suplimentare, în perioada 18 septembrie – 31 octombrie 2019 (în Germania).

Autonomie crescută: datorită noului sistem al bateriei, gama e-up! și-a mărit autonomia cu până la 260 de kilometri. Este important de reținut faptul că, în ciuda dimensiunilor sale compacte, e-up! este un vehicul complet evoluat pentru patru pasageri. Acesta oferă mobilitate inteligentă și condus cu zero emisii de carbon pentru flote, mașini de serviciu și șoferi particulari.

Noile baterii au ajuns la o capacitate energetică considerabil mărită, de la 18.7 kWh la 32.3 kWh, ceea ce a condus la o autonomie a vehiculului în situații reale de condus de până la 260 de kilometri. Media consumului de 12.7 kWh/100 de kilometri poziționează modelul e-up! drept autovehicului perfect pentru naveta între orașe, fie că vorbim despre drumuri în interes de afaceri sau personale. Bateria se încarcă la 80% în doar 60 de minute, prin alimentare directă la curent de 40 kW. Aplicația “maps + more”, dezvoltată pentru e-up!, poate programa, iniția sau opri alimentarea automobilului, cu ajutorul telefonului mobil, oferind în același timp control total asupra aerului condiționat din mașină.

e-up! este prietenos cu mediul și foarte plăcut de condus. Pe de o parte, acest fapt se datorează centrului său de greutate redus, care rezultă din integrarea bateriilor în podeaua vehiculului. În plus, motorul electric de 61 kW oferă un cuplu maxim imediat ce vehiculul este pus în mișcare. Așadar, e-up!-ul urban-friendly accelerează de la 0 la 100 de kilometri/oră în doar 11.9 secunde. Viteza maximă a acestui model este de 130 de kilometri/oră.

Prețul redus al noului e-up! este datorat volumului mare de producție. Într-adevăr, Volkswagen plănuiește să ofere mai multe vehicule electrice decât oricând. Conform estimărilor, volumul de producție al modelului e-up! cu cinci uși va crește semnificativ față de cifrele modelelui anterior. E-up! are un preț de pornire extrem de atractiv – 21.975 €. Echiparea standard include un sistem automat de aer condiționat, sistemul radio „composition phone”, cu interfață Bluetooth și DAB+, aplicația multifuncțională „maps + more”, precum și sistem de menținere a benzii de rulare, Lane Assist. Pachetul Style de pe noul e-up! va oferi și mai multe caracteristici și dotări de personalizare.

Mobilitatea electrică este promovată în întreaga lume. Oricine achiziționează un e-up! în Germania primește un „bonus pentru mediu” de 2,000 € sub formă de subvenție guvernamentală și încă o subveție de 2,380 €, din partea Volkswagen. Mai mult, orice angajat care folosește noul e-up! drept mașină de serviciu este taxat doar cu 0.5% în loc de 1% din prețul noii mașini. Prețul mic al noului e-up!, împreună cu subvențiile oferite, fac ca modelul să încânte și dintr-o perspectivă financiară. Luând în considerare programele de asistență, e-up! va putea fi achiziționat în regim de leasing pentru doar 159 € pe lună. Volskwagen oferă o garanție a bateriilor pentru 8 ani sau 160,000 de kilometri.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts