Noi detalii despre viitorul VW Amarok

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat de curând primele fotografii ale noului Amarok în mișcare: pick-up-ul din segmentul B este echipat cu cea mai nouă generație a motorului V6.

În interior off-roaderul oferă clienților o mulțime de caracteristici noi: un habitaclu schimbat, incluzând un display color multifuncțional pentru modelul de lansare Aventura și sisteme radio / navigație de ultima generatie. Pentru șofer și pasagerul din dreapta, Amarok oferă 14 modalitați de ajustare electrică a scaunului ergoComfort, sistem premiat pentru confortul oferit.

Cu carisma și precizia lui, noul Amarok va încânta de asemenea, clienții tradiționali de SUV. Datorită poziției înalte la volan care oferă o bună vizibilitate perimetrală, dar și a materialelor de înaltă calitate folosite în interior, pick-up-ul este cu siguranță o variantă viabilă pentru iubitorii de SUV-uri. Cu siguranță vor aprecia confortul și eleganța oferită atât pe șoselele orașelor, dar și pe drumuri offroad. Chiar dacă Amarok impresionează prin marimea lui, accesul în habitaclu este foarte facil.

Noul model oferă un cuplu de 550 Nm dezvoltând o putere de 165 kW / 224 CP, viteza maximă fiind de 193 km/h, ajungând de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde.

Unul dintre cele mai importante elemente ale interiorului noului Amarok sunt noile scaune ergoComfort reglabile electric pentru șofer și pasagerul din dreapta, oferind un spațiu generos atât în zona capului, dar și la picioare. Conturul scaunelor a fost optimizat pentru a oferi maximum de confort și caracteristici ergonomice de top. În funcție de dimensiunile corpului conducatorului auto, se poate opta pentru scaune reglabile electric în 14 moduri: înălțimea scaunului și poziția longitudinală poate fi reglată prin simpla apăsare a unui buton, la fel confortul și lățimea suportului lombar poate fi modificat, având posibilitatea totodată de a seta unghiul spătarului și pernei scaunului. Adâncimea scaunului poate fi, de asemenea, ajustată manual. Scaunele ergoComfort au fost premiate si certificate de catre Aktion Gesunder Rücken E.V. din Germania (http://www.agr-ev.de/en/).

Panoul de bord reproiectat, de asemenea, atrage imediat atenția: caracteristici frapante ale arhitecturii panoului de instrumente, cu accente pe liniile orizontale, repartizarea clară a suprafețelor și precizia pliurilor și a marginilor. Numeroasele compartimente de depozitare vor face cu siguranță viața mai ușoară pasagerilor la bord.

În partea superioară a consolei centrale, poziționat în câmpul vizual al conducătorului auto, este sistemul infotainment. Echipat cu aplicații cum ar fi App Connect, Guide & Inform sau Car-Net, fac posibilă, de exemplu, integrarea aplicațiilor de pe smartphone printr-o interfață USB și accesarea lor prin intermediul sistemului infotainment. Guide & Inform extinde sistemul de navigație prin adăugarea informațiilor recepționate în timp real (ex. informații din trafic). Sistemul de navigare „Discover Media”, de asemenea, vine cu radio digital DAB + ca dotare standard.

Sistemul de asistare a parcării „Park Pilot”, împreună cu camera de mers înapoi, de asemenea, face viața conducatorului auto mult mai ușoară. Padele din oțel inoxidabil (exclusiv Aventura) și ornamente negre, divizate de la o portieră la alta printr-o bară vopsită în culoare contrastantă cu interiorul. De asemenea, în echiparea standard sunt incluse sistemul de aer condiționat, conexiunea Bluetooth și până la patru prize de alimentare la 12v.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts