Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car

Da mai departe!

Fiind o „maşină sport autentică”, Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car transferă într-un mod original designul inconfundabil Mercedes-Benz către o maşină de golf de primă clasă. Aceasta este rezultatul cooperării dintre designerii Mercedes-Benz, echipa Daimler Think & Act Tank Business Innovation, și binecunoscutul producător de maşini de golf Garia.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car definește o nouă clasă de transport pentru terenul de golf. Gorden Wagener, Head of Design la Daimler AG declară: „Noi am reinventat lumea maşinilor de golf prin Mercedes-Benz Golf Car. Mercedes-Benz reprezintă luxul modern, iar golful este o componentă incontestabilă a acestuia. Transferarea idiomului nostru de design auto către Golf Car a fost, prin urmare, naturală, iar astfel am creat un produs care este senzual şi autentic”.
În 2013, Mercedes-Benz a invitat fanii internaţionali ai golfului şi ai autoturismelor să-și prezinte ideile pentru realizarea maşinii de golf Mercedes-Benz a viitorului. În timp ce golful a devenit un sport premium cu un aspect modern, maşinile de golf au rămas aproape neschimbate de zeci de ani. Cele mai bune lucrări din concursul de design au fost punctul de pornire pentru dezvoltarea noului model Golf Car sub egida Mercedes-Benz Style. Aceasta este brandul sub care designerii Mercedes-Benz Style creează produse pentru diferite aspecte ale vieții, în afara automobilelor. Baza tehnică pentru dezvoltarea Golf Car a fost realizată de producătorul de maşini de golf Garia. Modelul de business a fost dezvoltat de echipa Daimler Think & Act Tank Business Innovation.
Hot & cool – la fel ca autovehiculele Mercedes-Benz
Baza designului Golf Car este acelaşi idiom inconfundabil, care face designul Mercedes-Benz să iasă în evidență ca o definiție a luxului modern. Scopul acestui proiect este de a crea produse frumoase și inteligente, care sunt „hot” şi „cool”.

Noul Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car se diferenţiază imediat de maşinile de golf convenționale. Şoferul și pasagerul beneficiază de o vedere printr-un parbriz mare şi curbat. Acoperişul din fibră de carbon este diferit ca formă și culoare de vehiculul de bază.

Aspectul sportiv este sporit de un mic eleron din spate, care funcţionează ca un suport pentru sacul de golf, fiind în acelaşi timp pe deplin integrat în designul de ansamblu. Maşina este construită astfel încât să poată transporta doi saci de golf înclinaţi spre spate. Această poziţie înclinată permite croselor de golf să fie luate uşor și înlocuite. Bancheta are un aspect primitor, sub forma unui scaun de tip lounge, completând designul exterior pentru a oferi o experienţă incitantă.
Alte exemple de elemente inteligente și utile sunt frigiderul de sub banchetă și o tavă de depozitare de sub bord care ţine mingiile de golf aliniate. Suporturile pentru recipiente de pe structura panoului de bord și de pe partea pasagerului oferă spațiu pentru pahare și sticle.
Un touchpad integrat cu un ecran cu diagonala de 10,1 inci și o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli prezintă grafic informații despre vehicul precum intervalul rămas, viteza vehiculului, consumul de curent sau starea frânei de staționare. Multe funcţii pot fi controlate prin simpla apăsare a unui buton, cum ar fi conducerea în modul „sport” sau „eco”, farurile, sistemul de încălzire a parbrizului sau ştergătoarele. Pe ecranul mai mare de sub acesta, ocupanții pot vedea structura terenului de golf și poziția lor actuală sau un panou de scor electronic. Sofisticatul design grafic este inspirat de cele mai noi autoturisme Mercedes-Benz.

Autonomie de până la 80 de kilometri
Din punct de vedere tehnic, Golf Car are caracteristici unice care îi permit să fie utilizată şi pe şoselele din SUA. În acest scop, este echipată cu toate elementele necesare precum indicatoare de direcție, faruri și lumini pe spate.

O suspensie dublă caracteristică mașinilor sport asigură o conducere confortabilă şi o manevrabilitate uşoară şi precisă pe toate suprafețele. Astfel, această maşină compactă (lungime 2350 mm, lăţime 1200 mm și înălțime de 1720 mm) are un diametru de întoarcere restrâns de 5,2 metri. Golf Car se conduce extrem de lin, atât pe terenul de golf, cât și pe drumurile denivelate.

Motorul electric al Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car are o putere de 3 kW , dar poate, de asemenea, ajunge până la 11 kW pentru perioade scurte de timp. Acest lucru este suficient pentru a oferi vehiculului de 440 kg , cu o viteză maximă de 30 km/h, o autonomie de până la 80 de kilometri. Timpul de încărcare pentru bateria litiu-ion este de șase ore.
Mercedes-Benz Style
Recunoscut pentru importanţa acordată designului, Mercedes-Benz Style aduce în prim plan luxul modern pentru care este brandul este apreciat, atât în domeniul auto, cât şi în alte arii. Începând cu anul 2010, pe lângă designul clasic de autovehicule, designerii Mercedes-Benz au creat modelele pentru alte produse, în cooperare cu parteneri selectați sub egida Mercedes-Benz Style. Toate produsele create de Mercedes-Benz Style au un design atrăgător și inteligent, care este semnul distinctiv al brandului, la care se adaugă o calitate fără compromisuri şi o gamă de materiale delicate, finisate perfect. Portofoliul Mercedes-Benz Style include produse pentru deplasare sau din domeniile lifestyle, sport si design interior.

Mercedes-Benz şi golful
Mercedes-Benz a fost activ în golful profesionist începând din anii ‘80. Între 2008 şi 2013, Mercedes-Benz a fost Partener Internațional al celui mai prestigios turneu de golf din lume, Masters în Augusta, iar din 2014 a devenit unul dintre cei trei Sponsori Globali. Datorită asocierii sale cu PGA din America, Mercedes-Benz este, din 2009, Maşina Oficială și Sponsorul Oficial al Campionatului PGA, al Campionatului Senior PGA și al Ryder Cup, când se ţine în SUA. În 2011, prin parteneriatul cu Open, Mercedes-Benz îşi extinde activităţile în domeniul golfului, devenind Maşina Oficială și Sponsorul Oficial al Campionatului Open. Prin intermediul competiţiei „Drive to the Major”, Mercedes-Benz combină turneul pentru amatori MercedesTrophy Premium cu golful profesionist de la Open, oferind jucătorilor posibilitatea unică de a experimenta acest campionat.

Related posts