Kia dezvăluie noul model Niro înaintea debutului la expoziția Mobility Show din Seul 2021

Da mai departe!

Kia a dezvăluit o primă imagine a noului Niro, un model care a făcut parte integrantă din dezvoltarea gamei eco-friendly a modelor producătorului coreean.

Re-desenat conform filozofiei de design „Opposites United” a companiei, noul Niro ilustrează clar angajamentul Kia față de sustenabilitate. Inspirându-se din lumea naturală pe care mobilitatea sustenabilă își propune să o protejeze, noul Niro face apel la nevoile complexe ale consumatorilor conștienți de sustenabilitate și oferă un design care conectează caracterul eco-friendly cu plăcerea de a conduce.

Exteriorul noului Niro preia elementele de design îndrăznețe prezentate pentru prima dată pe conceptul Habaniro în 2019. Crossover-ul elegant și îndrăzneț întruchipează atitudinea conceptului Habaniro de a fi mereu pregătit pentru aventură, cu o caroserie cu linii curate, high-tech, în două tonuri de culori. În habitaclu, panoul de bord asimetric, neconvențional, combină formele orizontale și diagonale pentru a indica direcțiile de design ale filosofiei „Opposites United” și corespunde spiritului pilonului „Joy for Reason” (Bucurie în lucruri simple) cu construcția sa îndrăzneață, practică și eco-friendly.

Related posts