Ford Mustang va primi un facelift

Da mai departe!

După o carieră de peste doi ani și jumătate, actuala generație a Ford Mustang primește un facelift consistent. Pentru început, noua mașină va fi disponibilă în SUA.

Acest refresh aduce o parte față modificată, cu noi blocuri optice, bară redesenată, o grilă mai lată și o capotă care este mai aerodinamică fiind și coborâtă cu 20 mm. În partea spate vedem forme de litera C pe blocurile optice, un deflector negru, iar la GT un nou eleron.
Principala veste pentru americani este că în gamă nu va mai fi disponibil motorul V6 de 3,7 litri (la fel cum era în Europa). În schimb rămân disponibile motoarele de 2,3 litri EcoBoost și V8-ul de 5 litri. Noutatea este o cutie automată cu 10 trepte.

Cutia manuală care poate fi comandată cu V8-ul a fost upgradată cu un ambreiaj cu două discuri și cu placă de presiune dual mass. Se pare că vor fi făcute modificări și asupra V8-ului, acesta devenind acum mai puternic.
Ford va mai primi Pre-Collision Assist, lane-keeping assist și Driver Alert.
Amortizoarele sunt și ele noi, în timp ce noua configurație a suspensiei spate va asigura o stabilitate laterală mai bună.
În interior, plasticele vor fi mai bune, iar cea mai importantă noutate este un display digital ce ține loc de instrumentar de bord.

Related posts