Flotă de 17 MINI livrată în România către Inter Cars

Da mai departe!

Sfârşitul de an marchează vânzarea unei flote importante pentru dealerul MINI Automobile Bavaria și BMW Group România: 17 autovehicule MINI devin mesagerii Comma Performance Motor Oil, un brand britanic cu tradiție, distribuit exclusiv în România de Inter Cars. Flota este compusă din 17 modele MINI Cooper Hatch cu 3 uşi.

Sfârşitul de an marchează vânzarea unei flote importante pentru dealerul MINI Automobile Bavaria și BMW Group România: 17 autovehicule MINI devin mesagerii Comma Performance Motor Oil, un brand britanic cu tradiție, distribuit exclusiv în România de Inter Cars. Flota este compusă din 17 modele MINI Cooper Hatch cu 3 uşi.

Acest eveniment marchează o nouă livrare importantă de modele MINI pentru Automobile Bavaria. Marca se evidențiază pe piaţa din România ca un instrument de imagine puternic, fiind ales şi de alte companii ca automobil de promovare. Cele 17 automobile s-au livrat în cadrul unui eveniment organizat la sediul dealerului din Băneasa.

“Faptul că modelele MINI vor fi folosite ca instrument de promovare, arată popularitatea mărcii noastre. Alegerea flotei MINI s-a îmbinat perfect cu originea britanică a brandului Comma și factorul „cool” al modelelor MINI, neegalate în segment. Trebuie menționată și oferta noastră de servicii foarte puternică, alături de soluţii de finanţare şi service foarte avantajoase. Nu este singura livrare importantă a unei flote MINI, din acest an. Urmează să anunțăm curând încă o astfel de tranzactie, cu un alt client corporate important.”, a declarat Georg Pfeffer, CEO Automobile Bavaria.

MINI a inspirat multe generaţii în motorsport, personalităţi şi celebrităţi şi a strălucit pe marele ecran. Creatoarea de modă Mary Quant a preluat numele celebrelor sale rochii de la marca MINI, Enzo Ferrari sau Ferruccio Lamborghini au deţinut unul, aşa cum au făcut personaliăţi precum Steve McQueen, membrii formaţiei Beatles sau Charles, Prince of Wales. Acum MINI este cel mai reprezentativ model al uneia din cele mai emblematice mărci britanice. MINI Hatch cu 3 usi are un pret de pornire de la 17.969 €, TVA inclus. Motorizarea Cooper este propulsată de un motor MINI TwinPower Turbo de 1,5 litri şi 3 clindri care dezvoltă o putere de 136 CP. Cu 60 de ani de tradiţie, spiritul britanic este reflectat şi de numeroasele elemente de personalizare care folosesc steagul Union Jack, la fel cum sunt şi noile stopuri ale modelului.

Noile modele vor fi folosite de echipa Inter Cars din întreaga țară. Inter Cars este lider in Europa Centrală și de Est în ceea ce privește distribuția de piese de schimb și accesorii auto, cu prezența în peste 16 țări și cu o cifră de afaceri de peste 1,6 miliarde de euro.

“Produsele Comma, destinate autovehiculelor de pasageri, comerciale uşoare şi de mare tonaj sunt distribuite în peste 40 de pieţe la nivel mondial. Comma reprezintă deja un brand cu tradiție în Marea Britanie iar prin eforturi continue ne vom asigura că această imagine se va consolida și în România, în anii urmatori. Suntem de părere că asocierea între cele două branduri britanice va aduce un plus de imagine de ambele părți, prin potențarea pedigree-ului britanic al uleiurilor Comma dar și prin evidențierea caracterului unic MINI, în special prin elementele grafice din colantarea celor 17 autoturisme, care vor întoarce cu siguranță privirile trecătorilor” a declarat Silviu Oscepiuc, Marketing Manager Inter Cars România.

Inter Cars are o istorie de 29 ani și a început activitatea în România în anul 2008, dezvoltând până în prezent 60 filiale în regim de franciză. În 2019 Inter Cars Romania estimează o cifră de afaceri de 180 milioane de euro și își consolidează poziția pe podium, în topul companiilor de profil din România.

Automobile Bavaria deţine 12 locaţii BMW pentru automobile noi şi rulate în România şi singurul service Rolls-Royce cu un Master Technician certificat din regiune. Automobile Bavaria este primul dealer BMW M din România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternică literă din lume” şi este singurul Centru de Competenţă pentru Vanzări Speciale către autorităţi şi diplomaţi din ţară. Începând cu anul 2018 toţi dealerii Automobile Bavaria au devenit dealeri autorizaţi BMW i. Automobile Bavaria comercializează toată gama de motocilete şi scutere BMW Motorrad şi deţine un dealer MINI in România, împreună cu două centre MINI Service la Cluj şi Timişoara.

Related posts