Firma suedeză de vehicule electrice Polestar ar putea fi delistată de bursa Nasdaq pentru că nu a depus la timp rapoartele financiare

Da mai departe!

Firma suedeză de vehicule electrice Polestar a fost notificată de Nasdaq că ar putea fi delistată pentru că nu a respectat regulile bursei legate de depunerea la timp a raportului financiar anual al companiei la autoritatea de reglementare a valorilor mobiliare din SUA, transmite Reuters.

Compania a declarat că lucrează pentru a-şi depune raportul anual pentru anul fiscal încheiat la 31 decembrie şi pentru a raporta rezultatele financiare ale primului trimestru din 2024.

Polestar are la dispoziţie 60 de zile începând de vineri, 17 mai, data notificării, pentru a depune un plan de conformitate către Nasdaq, se arată într-un comunicat.

O notificare de deficienţă de la Nasdaq este o alertă oficială trimisă unei companii care nu îndeplineşte standardele minime pentru listare.

Această notificare serveşte ca un avertisment pentru a remedia problemele sau pentru a face faţă unei potenţiale excluderi.

În aprilie, compania a anunţat că va amâna pentru a doua oară publicarea rezultatelor sale financiare pentru trimestrul al patrulea şi întregul an 2023.

Related posts