Ineos Grenadier 1924 celebrează centenarul brandului britanic de îmbrăcăminte Belstaff

Da mai departe!

Ineos Grenadier 1924 celebrează cei 100 de când a apărut compania de haine de lux Belstaff. Cu acestă ocazie, a prezentat ediția specială Grenadier este vopsită în alb Magic Mushroom și va fi disponibilă în 1.924 de unități.

Aceasta este prima variantă ediție limitată a modelului Ineos Grenadier. Deși te-ai fi așteptat ca un model special Grenadier să fie un off-roader și mai capabil decât modelul standard, modificările realizate sunt pur vizuale și celebrează centenarul brandului de îmbrăcăminte Belstaff.

Modelul special, denumit Grenadier 1924, va fi disponibil începând cu 26 iunie și limitat la doar 1.924 de unități la nivel global. Toate exemplarele vor avea același finisaj exterior, combinând Magic Mushroom (alb murdar) cu Inky Black. Deși nu este cel mai dramatic finisaj exterior, se potrivește bine cu modelul Grenadier.

În plus, Ineos a echipat modelul ediție limitată cu jante de aliaj de 17 inci cu tăietură diamantată, lucioase, în două tonuri, și cu o grilă frontală neagră. Grenadier include, de asemenea, plăci de protecție față și spate finisate în gri închis.

Modificările continuă în interior, unde tabloul de bord, consola centrală, consola superioară, comutatoarele și consola au acum un finisaj verde închis. Noul piele neagră pentru șa ornează și volanul, frâna de mână și mânerul pentru pasager, în timp ce un plafonier gri închis completează modificările.

Ineos va dezvălui modelul Grenadier 1924 publicului la un eveniment special de centenar pentru Belstaff, între 24-28 mai, în Stoke-on-Trent, Marea Britanie. Aceasta nu este prima dată când Ineos colaborează cu compania de îmbrăcăminte, deoarece nivelurile de echipare existente Trailmaster și Fieldmaster ale modelului Grenadier sunt numite după două dintre cele mai emblematice jachete ale Belstaff.

Related posts