Ferrari a dezvăluit un nou hibrid – 296 GTB

Da mai departe!

Constructorul italian de automobile sport Ferrari a dezvăluit joi un nou hibrid plug-in, pentru a-şi creşte oferta de vehicule curate şi a răspunde la modificarea gusturilor pe piaţa exclusivistă a automobile sportive ultra performante. Modelul 296 GTB este definit ca un supercar care redefinește plăcerea de a conduce.

Noul 296 GTB este un automobil sport dotat cu un motor de şase cilindri în V, care cuplat cu un motor electric de 122 de KW, poate produce 830 de cai putere, o putere impresionantă pentru noul model sport cu două locuri. Acesta este primul Ferrari road car echipat cu un motor V6 în condiţiile în care în mod normal automobilele Ferrari sunt echipate cu motoare V8 sau motoare V12, mai puternice dar şi mai poluante.

Modelul 296 GTB este primul dintre cele trei noi autoturisme promise de Ferrari pentru acest an. El vine după 812 Competizione şi 812 Cometizione A, două ediţii limitate ale unui model echipat cu un motor V12 prezentate în luna aprilie. Planul ambiţios al celor de la Ferrari este să lanseze 15 noi modele între 2018 şi 2022, printre care şi primul SUV al mărcii căluţului cabrat denumit Purosangue, care este aşteptat în cursul următorului an. 

Related posts