Elon Musk susține că Tesla va lansa o mașină cu costuri de producție la jumătate față de Model 3

Da mai departe!

Șeful Tesla, Elon Musk, a declarat că următoarea generație de mașini Tesla va funcționa în mare parte autonom. El a dat câteva indicii despre un viitor model al companiei americane producătoare de vehicule electrice.

Conform lui Musk, o viitoare mașină cu dimensiuni mici a Tesla, la care compania lucrează deja de ceva timp, va funcționa în în mare măsură autonom. Anunțul evocă o promisiune făcută de Elon Musk în 2020.

Oficialul a explicat că Tesla se află pe un drum clar pentru livrarea unei mașini al cărei cost de producție este la jumătate față de cel al cunoscutului Model 3, cel mai accesibil model al mărcii americane. Elon Musk s-a ferit însă să dea detalii despre momentul în care acest viitor model va fi lansat pe piață, iar istoria Tesla arată că între declarațiile de intenție ale miliardarului sud-african și materializarea proiectelor pot trece ani buni.

Cu toate acestea, anunțul făcut acum de Musk confirmă o declarație făcută tot de el în 2020, atunci când se declara încrezător că Tesla va produce o mașină electrică de mici dimensiuni, complet autonomă, cu un preț de circa 25.000 de dolari, în aproximativ trei ani.

În ultima perioadă zvonuri despre un eventual Model 2 al Tesla, un vehicul cu dimensiuni mai mici decât ale Model 3, au devenit tot mai frecvente printre fanii mărcii.

Related posts