DKV își dublează rețeaua de eMobility și ajunge la 130.000 de puncte de acceptare

Da mai departe!

În drum spre crearea celei mai mari rețele de încărcare din Europa, furnizorul de servicii de mobilitate DKV a atins recent o altă etapă. În a doua jumătate a anului 2020, compania cu sediul în Ratingen și-a extins rețeaua de încărcare în Germania, Austria, Benelux, Italia, Franța, țările nordice și mai multe țări din Europa de Est și, prin urmare, și-au dublat din nou punctele de încărcare în 2020.

Furnizorul de servicii de mobilitate oferă acum până la 90%, uneori peste, acoperire a rețelei de încărcare în diferite țări, cum ar fi Germania, Olanda, Italia, Luxemburg, Danemarca, printre altele. Toate punctele de încărcare nou conectate sunt active și disponibile.

„Sunt foarte mândru că ne-am extins rețeaua de încărcare în această măsură și am așezat astfel o piatră de temelie importantă pentru aprovizionarea flotelor de modele electrice ale clienților noștri în întreaga Europă”, spune încântat Sven Mehringer, Director General Servicii Energie și Vehicule la DKV. „Această creștere dinamică arată că subiectul electromobilității se dezvoltă într-un ritm rapid în toată Europa. Ambiția noastră este să preluăm conducerea în domeniul ecologic și să devenim furnizorul principal de produse durabile din industria noastră.” În 2021, rețeaua de încărcare DKV urmează să fie extinsă și mai mult.

Related posts