Dacia a aunțat prețul pentru Jogger Hybrid – 23.750 de euro preț de pornire

Da mai departe!

Dacia a anunțat prețurile primei sale hibride. Varianta cu sistem hibrid de propulsie a modelului Jogger are, în România, un preț de bază de 23.750 de euro, modelul devenind astfel cel mai scump din întreaga gamă.

Producătorul român Automobile Dacia, parte a grupului Renault, a dat publicității prețurile modelului Jogger Hybrid pentru piața din România. Conform Dacia, cea mai accesibilă versiune Jogger Hybrid este Expression, cu cinci locuri, care are un preț de bază de 23.750 de euro. La acest preț pot fi adăugate ca dotări opționale patru culori care costă 460 de euro, cardul pentru acces „mâini libere” (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro), scaune față încălzite (150 de euro) și aer condiționat cu reglare automată (200 de euro). În cazul variantei Expression cu șapte locuri, prețul de catalog este de 24.650 de euro.

Având nivelul de echipare Extreme și cu cinci locuri, Dacia Jogger Hybrid costă minimum 24.600 de euro. Acestui nivel de echipare îi mai pot fi adăugate culorile metalizate (460 de euro), pachetul „City” cu senzor de unghi „mort” și de parcare (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro) și scaune față încălzite (150 de euro). Aceeași versiune, dar cu șapte locuri, are un preț de minimum 25.500 de euro.

Cu toate opționalele disponibile adăugate, prețul modelului Dacia Jogger Hybrid urcă la 26.610 euro.

Related posts