Citroen prezintă noul C5 Aircross la Shanghai

Da mai departe!

La Salonul Auto de la Shanghai din 2017, care își va deschide porțile publicului începând cu 21 aprilie, Citroën începe ofensiva pe segmentul SUV-urilor, la nivel mondial, cu prezentarea a două noi modele. Noul C5 Aircross își face debutul și va fi disponibil în China împreună cu C-Aircross Concept, care prefigurează noul SUV-ul compact al Mărcii, C3 Aircross, a cărui lansare iminentă este stabilită pentru Europa în curând.

Inspirat direct din conceptul de mașină Aircross prezentat în 2015, noul C5 Aircross este un SUV „care pune pasagerii în prim plan”, combinând un design cu personalitate cu un spațiu interior dedicat confortului pentru toți pasagerii. Noul model se distinge, în mod natural, prin atitudinea sa unică, plină de energie și de siguranță. Remarcabil de spațios pentru toți ocupanții, pune în valoare cea mai avansată tehnologie pentru a oferi conducătorilor auto o experiență de conducere mai ușoară și mai sigură și abordează asigurarea confortului într-o manieră modernă.
Modelul C5 Aircross marchează un pas major înainte în ceea ce privește programul Citroën Advanced Comfort® cu o premieră mondială în ceea ce privește sistemul de suspensie echipat cu „Amortizoare cu Tehnologie Progresivă Hidraulică™”, care beneficiază de o setare unică a suspensiei specifică mărcii Citroën. Tehnologia va fi ilustrată la stand prin intermediul unui simulator care va arata felul în care sistemele filtrează toate imperfecțiunile drumului. Data stabilită pentru lansare este la jumătatea anului 2017 în China și la finalul anului 2018 în Europa, noul C5 Aircross marchând, astfel, ofensiva globală a Citroën pe segmentul SUV-urilor.

Related posts