Bentley, 3 debuturi la Monterey Auto Week și Pebble Beach

Da mai departe!

Cel mai luxos model Bentley, Mulsanne Extended Wheelbase, își face debutul în Statele Unite în cadrul Monterey Auto Week, din California. Alte două modele vor fi cap de afiș la Pebble Beach.

Luxoasa limuzină este concepută pentru cei care preferă să călătorească cu șofer, oferind o experiență similară zborului cu o aeronavă de lux. Mulsanne Extended Wheelbase va participa la Quail: A Motorsport Gathering pe 19 august și va fi prezentă și pe Concept Lawn, la The Lodge, duminică, pe 21 august.

Un alt model care va debuta în SUA, la Pebble Beach, este Flying Spur V8 S, lansat recent. Poziționându-se în gamă între Flying Spur V8 și nava amiral, W12, V8 S este modificat pentru un plus de putere și performanță, cu un randament mai bun al motorului și cu o suspensie revizuită, oferind o experiență mai precisă la condus.

La eveniment va participa și cel mai puternic model de serie Bentley din toate timpurile, Continental GT Speed Black Edition. Modelul Continental GT Speed revizuit ridică încă și mai sus standardele de exclusivitate și performanță, livrând o viteză maximă de 331 km/h, dar și un cuplu mai bun și o putere mai mare.

Pentru prima dată în istoria de 97 de ani a mărcii Bentley, un cârlig de remorcare a fost creat ca dotare opțională pentru Bentayga și va fi testat în cadrul Monterey Auto Week.
Bentayga va tracta o rulotă Bowlus Road Chief pe circuitul Laguna Seca. Bowlus Road Chief este o companie cu sediul în California, specializată în producția rulotelor de lux finisate manual și cu greutate redusă.
„Monterey Auto Week reunește în fiecare an o comunitate extraordinară de clienți și fani entuziaști ai brandului Bentley și este o oportunitate excelentă de a celebra trecutul și prezentul acestui brand emblematic. Ne apropiem cu pași repezi de centenarul Bentley din 2019, iar cele mai noi dintre modelele noastre expuse anul acesta la Pebble Beach reprezintă dovada că ne îndreptăm către un viitor strălucit”, a spus Michael Winkler, Președinte și CEO Bentley Motors Inc.

Modele de colecție vor participa la licitații
Modelele Bentley de colecție vor fi expuse la diferitele licitații din Pebble Beach, dar și la renumitul Concours d’Elegance.
Mai multe licitații din cadrul evenimentului vor include modele vintage ale brandului, două dintre acestea fiind deja evaluate înaintea licitației la peste 1,3 milioane dolari americani.

Bentley Motors returns to Pebble Beach  with three North-American debuts (1)

Bentley Motors returns to Pebble Beach  with three North-American debuts (2)

Bentley Motors returns to Pebble Beach with three North-American debuts (3

Related posts