Acer a chemat în instanță Volkswagen

Da mai departe!

Grupul VW este acuzat de Acer că a utilizat în mașinile sale tehnologii pentru care a plătit. Astăzi grupul Volkswagen a contestat informațiile, dar se pregătește pentru proces.

Oficialii Volkswagen au declarat că acuzațiile făcute împotriva sa de Acer sunt nefondate, după ce publicația germană WirtschaftsWoche a scris că producătorul taiwanez de computere a dat în judecată constructorul auto pentru încălcarea brevetelor sale.

Jurnaliștii WirtschaftsWoche au scris că Acer a intentat o acțiune în instanța din statul american Virginia, în care susține că Volkswagen a plătit doar pentru licențe 2G și 3G, dar a instalat pe mașinile sale în ultimii doi ani, în mare parte, cipuri pentru comunicații mobile cu tehnologie 4G.

„Vom examina procesul împreună cu furnizorii noștri și vom decide apoi cum să procedăm”, a declarat un purtător de cuvânt al Volkswagen pentru Reuters. „La prima vedere avem indicii că acuzațiile și acuzațiile formulate în acesta sunt nefondate și ne vom apăra poziția”, au adăugat reprezentanții producătorului auto, refuzând să ofere mai multe detalii.

Related posts