Accesorii BMW M Performance pentru noul M2 Coupé

Da mai departe!

BMW M2 Coupé a primit o gama nou prezentată de accesorii BMW M Performance ce va fi disponibilă din martie. Aceasta cuprinde componente derivate din motorsport în ceea ce priveşte aerodinamica, motorul, cockpitul şi suspensia.
Portofoliul de produse M Performance Parts include o gamă foarte largă de componente aerodinamice realizate din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP sau fibră de carbon). Printre acestea se numără anexele pragurilor faţă şi laterale, difuzorul spate şi capacele oglinzilor retrovizoare care sunt perfect armonizate prin efectul lor aerodinamic şi accentuează suplimentar designul exterior puternic al automobilului sport de înaltă performanţă.

De exemplu, anexele pragurilor faţă şi laterale, în combinaţie cu spoilerul şi difuzorul spate din gama BMW M Performance, optimizează fluxul de aer în jurul automobilului, ceea ce are impact pozitiv asupra manevrabilităţii şi performanţelor. Capacele din fibră de carbon pentru oglinzile retrovizoare completează elegant apariţia sportivă îmbunătăţită a automobilului. Acelaşi lucru este valabil şi pentru grila M Performance a radiatorului şi branhiile M Performance laterale, în nuanţă negru lucios şi cu logo BMW M integrat.
Sistemul de amortizor cu clapetă M Performance pentru evacuare face ca percepţia acusticii motorului să fie şi mai intensă. Cele două moduri de operare, Sport şi Track, pot fi setate prin control de distanţă prin Bluetooth. Modul Sport este destinat utilizării pe drumurile publice şi oferă conducătorului o acustică sportivă distinctivă care a fost special armonizată cu BMW M2. În acelaşi timp, setarea Track intensifică suplimentar volumul şi caracterul sunetului de evacuare. Aceasta creează o experienţă a condusului mult mai intensă şi face ca pilotul să se simtă mult mai conectat la automobil. Sistemul de evacuare cu clapetă M Performance îmbunătăţeşte suplimentar BMW M2 şi din punct de vedere vizual, amortizorul lucios incluzând logo M Performance gravat adânc, ţevi de eşapament cu diametru de 80 de milimetri şi conductă interioară perforată. Ca alternativă sunt disponibile şi ornamente din fibră de carbon pentru evacuarea finală a sistemului M Performance, cu un diametru de 93 de milimetri şi logo BMW M integrat.

BMW M2 Coupé poate fi echipat cu suspensie BMW M Performance astfel încât să optimizeze ţinuta de drum şi manevrabilitatea. Aceasta reduce garda la sol cu cel puţin cinci milimetri în comparaţie cu suspensia standard. Reglaje suplimentare pot fi utilizate pentru a reduce garda la sol cu încă 20 de milimetri. Mai mult, amortizoarele pot fi ajustate în 16 faze pe faza de detentă şi în 12 pe faza de compresie. Astfel, conducătorul poate crea propria setare a suspensiei în funcţie de preferinţele personale. Indiferent de setarea selectată, configuraţia de bază mai strictă – în comparaţie cu suspensia standard, asigură o reacţie neutră a condusului şi un răspuns direct maxim pentru conducător.

Plăcuţele de frână sport BMW M Performance sunt optimizate suplimentar pentru utlizare pe circuit, precum şi siguranţă activă îmbunătăţită. Compoziţia lor este derivată din plăcuţele de frână pentru curse de anduranţă, care au devenit foarte apreciate în motorsport. Aceasta înseamnă că plăcuţele de frână sport BMW M Performance au o rezistenţă foarte ridicată la stresul termic. De asemenea, ele oferă o reacţie mai directă şi îmbunătăţită în comparaţie cu sistemul de frânare standard.
Interiorul BMW M2 Coupé poate primi o amprentă a stilului sportiv personal prin adăugarea de accesorii BMW M Performance. De exemplu, benzile BMW M Performance cu LED de acoperire a pragurilor uşilor adaugă un accent elegant şi atractiv atunci când uşile sunt deschise. Acelaşi lucru este valabil şi pentru covoraşele M Performance, care nu numai că au un design sportiv, ci oferă şi o aderenţă optimă datorită suprafeţelor antialunecare realizate din cauciuc şi fibre textile. Capacele din oţel inoxidabil pentru pedale se potrivesc perfect aici: prin profilul de cauciuc pronunţat, acestea previn eficient alunecarea piciorului de pe pedalele de frână şi ambreiaj.

BMW este unul din foarte puţinii constructori auto din lume care oferă propriile volane îmbrăcate în Alcantara pentru a după achiziţie, iar gama BMW M Performance include, în prezent, două modele diferite. Volanul M Performance Pro cu zone de aderenţă îmbrăcate în Alcantara are o bază de spumă mai dură decât volanul standard, ceea ce rezultă într-o aderenţă mai bună şi un sentiment de direcţie mai precis. De asemenea, are un marcaj central, de culoare albastru deschis, în poziţia “ora 12”. Tivul M tricolor şi elementul decorativ opţional, din fibră de carbon poroasă, cu inscripţie M Performance oferă volanului M Performance Pro o apariţie vizuală foarte atractivă.

În plus, BMW oferă volanul M Performance cu race display şi decoraţiuni din fibră de carbon ca dotare standard. Cu un ecran de afişare a funcţiilor integrat în partea superioară a ramei volanului, conducătorul are o imagine perfectă, în orice moment, asupra informaţiilor precum timpii pe sector şi pe tur, acceleraţia longitudinală şi transversală. Funcţiile sunt controlate în mod intuitiv prin butoanele de meniu integrate în braţele “9-3” ale volanului. Pe lângă race display, există şi un indicator al schimbării vitezelor: două benzi luminoase LED, în două culori, pe stânga şi pe dreapta care merg una spre cealaltă.

Gama BMW Performance pentru interior este completată de kitul de interior M Performance Carbon, care include elemente decorative pentru maneta selectorului de viteze al transmisiei cu dublu ambreiaj, consola centrală şi mânerul frânei de mână şi finisaje de interior M Performance cu combinaţia foarte atractivă de Alcantara şi fibră de carbon.

Related posts