Volvo V40 a primit un facelift

Da mai departe!

Volvo Cars aplică celor mai bine vândute modele ale sale – V40 și V40 Cross Country, noul concept de design Volvo, pentru versiunile din 2017, cu îmbunătățiri aduse întregii game.

În 2016, V40 a beneficiat de o reconfigurare majoră, primind amprenta noului stil Volvo, cu o grilă concavă distinctă ce conține noul logo Volvo, și farurile “Thor’s Hammer” văzute prima dată la XC90.
Modificările aduse la nivel de design includ cinci opțiuni de culori, nuanțele noi de Amazon Blue și Denim Blue, precum și cele trei culori, deja utilizate la alte modele din portofoliul Volvo Cars: Bursting Blue, Mussel Blue și Luminous Sand.
V40 va beneficia, de asemenea, de noile „rank marks”, care au fost introduse pentru prima dată la XC90, punând accentul pe variantele de echipare și posibilitatea de echipare cu opt modele noi de roți la toate modelele V40, R-Design și V40 Cross Country.
Plecând de la elementele premiatului Volvo Concept Estate, noua tapițerie City Weave va fi adăugată împreună cu o opțiune de volan Charcoal/Blond, precum și o serie de opțiuni noi de design interior: Milled Aluminium, Black Grid Aluminium și Stealth Aluminium. Accentele de culoare în inserțiile de tapițerie de la uși, combinate cu cu o serie de cusături contrastante și tapițeria de culoare neagră a plafonului vor fi disponibile ca opțiune pentru noul V40. Noi praguri vor fi adăugate pentru nivelele de echipare R-Design și Inscription alături de un suport de chei cu noul logo Volvo.
Asemenea oricărui model Volvo, oferta de sistem de propulsie se bazează pe Drive E 2.0 litri turbo, proiectat și construit la fabrica de Volvo din Skövde.
Seria Drive E cu emisii scăzute, de înaltă performanță, cu motorizări pe benzină și diesel, oferă un amestec perfect între plăcerea de a conduce și consumul economic, păstrând, în același timp, o receptivitate crescută pentru condusul în oraș.
Păstrarea poziționării de leader cu privire la calitatea aerului din interiorul mașinii este pusă în valoare în Seria 40 din 2016, prin includerea siglei CleanZone pe fantele de ventilație.
Tehnologia premiată Volvo CleanZone verifică dacă aerul exterior este filtrat în mod eficient înainte de a intra în cabină, eliminând poluanții nocivi, care sunt tot mai frecvenți în zonele urbane mari.

Related posts