Test la dublu – Am pregătit mașina de vară cu Jante Borbet și anvelope Goodyear EfficientGrip

Da mai departe!

Pentru a vedea pe pielea noastră diferența dintre jantele de tablă stock și cele de aliaj, am apelat la partenerul nostru Autosoft pentru a ne rezolva această dilemă, folosind o mașină de clasa compactă, adică una ca multe mașini pe care le vedeți pe drumurile noastre.

Și cum vara aceasta trebuie să testăm noi anvelope de la Goodyear, le-am montat pe niște anvelope Borbet, iar dupa aceea pe un Ford de clasă compactă.

Jantele de aliaj sunt o modalitate excelentă de a-ți personaliza mașina și a-i spori performanța pentru ca dinamica pe carosabil să fie mereu la superlativ. La momentul actual, jantele de aliaj sunt disponibile pentru toate tipurile de mașini existente, în design-uri, culori și modele diferite, lucru care ușurează alegerea lor. În plus, le poți comanda online oricând, pentru a scuti timp și nu numai.

La Auto Soft Militari am montat aceste jante noi, alese din oferta din linkul de mai sus. Ne-am prezentat la programare și, după 30 de minute și o cafea băută mai târziu, eram gata de drum în siguranță.

Anvelopele testate de noi sunt unele R16 din gama EfficientGrip Performance. Aceasta este o anvelopa cu aderenţă îmbunătăţită şi care oferă distanţe mai scurte de frânare pe drumuri ude. EfficientGrip vine cu aderenţă clasa A* pe carosabil ud, distanţe mai scurte de frânare, pentru un şofat fiabil, dar şi rezistenţă mai redusă la rulare.

Un lucru pe care l-am remarcat pe perioada testului a fost faptul că sunt niște anvelope silențioase.

După o vară caniculară, putem spune că mașina ne-a făcut să ne simțim în siguranță echipată cu aceste anvelope. Goodyear a produs o anvelopă căreia după 1.500 km nu i-am găsit nicio slăbiciune.

După rularea cu această mașină am sesizat:

  • modificarea substanțială a comportamentului dinamic al mașinii
  • o frânare mai bună
  • stabilitate mai bună în curbă.

    Dacă sunteți interesați de anvelopele Goodyear, echipa vă va răspunde la orice întrebare pe pagina de Facebook Goodyear România, de asemenea, toți distribuitorii acestora vă așteaptă în cea mai apropiată locație din zona dvs!

Related posts