Tesla speră să livreze primele vehicule produse la fabrica de la Berlin cel mai devreme în noiembrie

Da mai departe!

Tesla speră că livreze primele vehicule de la noua sa fabrică din Berlin cel mai devreme în noiembrie, dar va dura ceva mai mult să se ajungă la producţia de masă, a declarat sâmbătă directorul general Elon Musk, la un festival organizat la sediul uzinei, transmite Reuters.

Producţia de serie a acestei fabrici va fi de circa 5000 de vehicule pe săptămână, dar ”sperăm” să ajungă la 10.000 de vehicule, a spus Musk.

Acesta a adăugat că speră ca Tesla să ajungă la producţia de serie a bateriilor la această fabrică până la sfârşitul anului viitor.

Tesla este îngrijorată că nu va putea să angajeze suficient personal la această fabrică, a mai spus Musk, care şi-a exprimat speranţa că vor veni angajaţi din toată Europa.

”Suntem puţin îngrijoraţi că nu vom găsi suficienţi oameni. Avem mare nevoie de talente extraordinare care să vină aici din toată Europa     , a afirmat Musk.

Musk, ale cărui declaraţii au fost transmise în direct pe reţelele de socializare, a adăugat că speră ca fabrica de la Berlin va produce la un moment dat camioanele dezvoltate de Tesla.

Related posts