Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota și Mazda vor colabora pentru a produce dispozitive de comunicații

Da mai departe!

Suzuki Motor Corporation (Suzuki), Subaru Corporation (Subaru), Daihatsu Motor Co. Ltd. (Daihatsu), Toyota Motor Corporation (Toyota) și Mazda Motor Corporation (Mazda) au ajuns la un acord pentru a dezvolta împreună specificații tehnice pentru sistemele și dispozitivele de comunicații de ultimă generație ale vehiculelor și pentru a promova utilizarea cotidiană a modelelor de comunicații, profitând de serviciile conectate pentru a face legătura între automobile și societate cu scopul de a crea noi valori și servicii, care să fie standardizate pentru furnizarea timpurie a unor servicii mai sigure și mai satisfăcătoare.

În domeniul CASE (conectat, autonom/automat, partajat și electric), despre care se spune că aduce transformări majore în industria auto, se fac progrese rapide în domeniul conectivității, în ceea ce privește aspectele legate de comunicații și date ale tehnologiei și afacerilor, inclusiv serviciile cloud, IoT, big data și AI. Producătorii individuali de automobile dezvoltă în mod independent dispozitive de comunicații pentru vehicule și, chiar și în cazurile în care sunt furnizate aceleași servicii conectate, cum ar fi funcțiile de operare la distanță, fiecare companie adoptă o abordare diferită în ceea ce privește dezvoltarea și implementarea resurselor relevante.

Ca răspuns la aceste circumstanțe, companiile pot oferi clienților servicii conectate mai sigure și mai convenabile cât mai curând posibil, prin poziționarea dezvoltării dispozitivelor de comunicații ale vehiculelor, care sunt funcții de bază ale mașinii conectate, ca domeniu cooperativ; poziționarea dezvoltării aplicațiilor și serviciilor ca domeniu intern; și obținerea unei eficiențe sporite și accelerarea dezvoltării dispozitivelor de comunicații ale vehiculelor. Fiecare companie se poate concentra mai mult pe dezvoltarea de aplicații și servicii pe această infrastructură comună prin acești pași.

În acest moment Suzuki, Subaru Daihatsu  și Mazda, în timp ce încorporează noile tehnologii în tehnologiile de comunicații de bază ale vehiculelor dezvoltate de Toyota, vor construi împreună sisteme pentru mașinile conectate de ultimă generație cu specificații comune de conectare de la vehicule la rețele și la centrele de comunicații ale vehiculelor. Astfel, prin stabilizarea continuă a calității comunicării dintre vehicule și centrele de comunicare, va fi posibilă oferirea de servicii conectate mai convenabile clienților, cum ar fi apeluri mai clare între clienți și operatori și viteze de conectare mai rapide. În același timp va fi posibilă reducerea dificultăților de dezvoltare ale fiecărei companii participante și simplificarea funcționării sistemului și upgrade-urile de versiuni care includ funcții noi suplimentare, optimizând astfel resurse precum facilitățile și personalul.

Related posts