Review – Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Da mai departe!

Noi, cei de la AutoReport.ro avem în grijă și câteva mașini. De aceea am pornit testarea de anvelope și de alte accesorii folosindu-ne de mașinile noastre. De această dată, un wagon de clasa D (Mazda 6) a primit anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.


Am testat aceste anvelope în perioada de vară și încă sunt pe această mașină. Conform producătorului, anvelopele Eagle F1 Asymmetric se remarcă printr-o franare excelentă pe suprafețe umede, dar și manevrabilitate demnă de mașini sport pe suprafețe uscate.

Randamentul consumului de combustibil este o măsură a rezistenţei la rulare a anvelopei. O anvelopă cu rezistenţă redusă la rulare prezintă un randament mai mare al consumului de combustibil, deoarece necesită mai puţină energie pentru a rula.

ASM 5 a evoluat pentru a deveni o anvelopă versatilă, ce se poate comporta ideal indiferent de suprafață: umed sau uscat. Aceste performanțe sunt posibile datorită noului compus de cauciuc folosit la fabricarea anvelopei.
Atuul principal este păstrarea performantelor indiferent de temperatura anvelopei. Calea de rulare a suferit și ea modificări pentru performanțe mai mari în fazele de frânare. Producătorul spune că performanța de frânare este îmbunătățită cu 7% față de precedentul model.
Structura de rezistență a anvelopei a fost, de asemenea, reproiectată, oferind stabilitate mai bună la viraje, raspuns prompt și precizie la condus.

Un lucru pe care l-am remarcat pe perioada testului a fost faptul că sunt niște anvelope silențioase.

După o vară caniculară, putem spune că mașina ne-a făcut să ne simțim în siguranță echipată cu aceste anvelope.
O anvelopă căreia după 2000 km nu i-am găsit nicio slăbiciune.
Are o aderență excelentă pe drum uscat și umed, manevrabilitatea este clar una sportivă, comportamentul este excelent la acvaplanare, și rezistența este scăzută la rulare. Senzația în mers și ținuta de drum este suficient de sportivă, anvelopa Goodyear dă senzația unui echilibru stabil al mașinii și o senzație superioara la frânare, virarea și manevrabilitatea este foarte bună.
Dacă sunteți interesați de anvelope Goodyear, puteți găsi aici oferta de vară, dar și pe cea de iarnă.

Related posts