Renault Group Renault își revizuiește în creștere perspectivele financiare pentru 2023

Da mai departe!

Având în vedere nivelul actual de performanță, care este peste așteptările inițiale, Renault Group își îmbunătățește perspectivele financiare pentru întregul an 2023 și se așteaptă la o marjă operațională a Grupului între 7% și 8% (vs. mai mare sau egală cu 6% în estimarea inițială), un free cash flow operațional din Perimetrul Autovehicule mai mare sau egal cu 2,5 miliarde de euro (comparativ cu 2 miliarde de euro anterior).

Această îmbunătățire este determinată în principal de calitatea mixului de vânzări datorat succesului noilor noastre lansări și politicii comerciale centrate pe valoare.

Renault Group se așteaptă pentru prima jumătate a anului 2023 la o marjă operațională a Grupului de peste 7%, un free cash flow operațional din Perimetrul Autovehicule de aproximativ 1,5 miliarde EUR (inclusiv 600 milioane EUR din dividende Mobilize Financial Services).

«Renault Group atinge niveluri record de performanță. Aceste rezultate sunt consecința unei strategii centrate pe valoare și a unui angajament neclintit al echipelor, în ultimii 3 ani, față de planul strategic Renaulution care transformă în profunzime Grupul. Astfel, Renault Group își îmbunătățește perspectivele financiare pentru acest an, grație eforturilor continue de reducere a costurilor și ofensivei de produse fără precedent în istoria sa. Această ofensivă de produse, pentru toate mărcile noastre, abia a început și va îmbunătăți și mai mult performanța Grupului, conducând în același timp o transformare unică pentru a deveni următoarea generație de companie autoa declarat Luca de Meo, CEO Renault Group

Related posts