Renault a prezentat noua generație a electricului ZOE

Da mai departe!

Lansarea celei de-a treia generații a modelului de referință Renault ZOE în gama 100% electrică reprezintă un moment important în strategia grupului pentru dezvoltarea vehiculelor electrice pe scară largă.

La șapte ani de la lansarea a ceea ce a devenit cea mai bine vândută mașină electrică din Europa, Noul ZOE evoluează în versatilitate, calitate și tehnologie. Acesta oferă dotări de segment superior, încă de la primul nivel de echipare, rămânând totuși accesibil.

Evoluția se remarcă de la prima vedere. La exterior, Noul ZOE nu se îndepărtează de liniile fluide si design-ul modern caracteristic, în timp ce interiorul are panoul de bord și tabloul de bord complet reproiectate pentru un confort îmbunătățit.

Din punct de vedere tehnic, Noul ZOE asigură o autonomie mai mare, cu o baterie de 52 kWh care oferă până la 390 kilometri WLTP * și propune mai multe opțiuni de reîncărcare datorită introducerii posibilității de încărcare  la o conexiune de tip DC (curent continuu). În același timp, condusul este acum mai plăcut datorită unui motor mai performant, cu o putere de 100 kW.

Renault dezvoltă gama de echipamente inovatoare și servicii conectate Renault EASY CONNECT disponibile pe noul model. Sistemele de asistență, ecranul șoferului de 10 inch, sistemul multimedia Renault EASY LINK, noul mod de rulare care ușurează condusul în oraș, toate sunt concepute pentru a face condusul zilnic mai facil și mai plăcut.

Un pionier și lider în mobilitatea electrică în Europa, Renault are cunoștințe de neegalat cu privire la nevoile și așteptările acestei piețe în plină expansiune. Noul ZOE fiind dovada acestei expertize.

Cota de piață de 18,2% în Europa în 2018. Cu aproape 40 000 de înmatriculări, unul din cinci vehicule electrice vândute la scară continentală este un Renault ZOE. Modelul electric de segment B este numărul unu în vânzările din Germania, Spania sau Franța, unde a înregistrat o cotă de piață de 54,9% pe tot parcursul anului.

 

Related posts