Renault a deschis comenzile pentru noua generație ZOE

Da mai departe!

Renault a deschis comenzile pentru Noul ZOE, bestseller-ul său 100% electric. A treia generație a modelului oferă dotări de segment superior, încă de la primul nivel de echipare.

 

Evoluția se remarcă de la prima vedere. La exterior, Renault ZOE nu se îndepărtează de liniile fluide şi design-ul modern caracteristic, în timp ce interiorul are panoul de bord și tabloul de bord complet reproiectate pentru un confort îmbunătățit. Din punct de vedere tehnic, citadina electrică asigură o autonomie mai mare, cu o baterie de 52 kWh, care oferă până la 395 kilometri WLTP și vine cu posibilitatea de încărcare la o conexiune de tip DC (curent continuu). În același timp, condusul este acum mai plăcut datorită unui motor mai performant, cu o putere de 100 kW.

Renault extinde gama de echipamente inovatoare și servicii conectate Renault EASY CONNECT disponibile pe noul model. Sistemele de asistență, sistemul multimedia Renault EASY LINK, noul mod de rulare care ușurează condusul în oraș, toate sunt concepute pentru a face condusul zilnic mai facil și mai plăcut.

Clienții din Romania pot opta intre trei niveluri de echipare (Life, Zen şi Intens) şi două motoare (R110 şi R135). De asemenea, modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologie care asigură un nivel înalt de confort.  Oferind clienților săi o echipare generoasă încă din versiunea de bază, ZOE se remarcă în special prin:

 

  • ecranul de 10”, unic în acest segment
  • EASY LINK – sistemul multimedia conectat cu ecranul de 7”
  • E-Shifter cu modul B care asigură un confort sporit la condusul în oraș
  • frâna de parcare automată cu funcția Auto Hold
  • cardul de pornire cu funcție de tip hands free
  • farurile Full LED și luminile de zi LED

Related posts