Premio își inaugurează sezonul

Da mai departe!

Rețeaua de ateliere Premio este gata să înceapă sezonul de vară pentru anvelope. Printre altele, a pregătit o campanie promoțională specială la cumpărarea unui set de anvelope Goodyear și Dunlop, pentru care se poate câștiga un cadou atractiv.

Premio dispune în prezent de aproape 50 de puncte de service de tipul fast-fit în toată România, la care vă puteți repara anvelopele, dar și instalația de aer condiționat, sistemul de evacuare și de frână sau puteți să schimbați uleiul. Angajaţii Premio cu experienţă, vă vor ajuta să verificaţi și să corectaţi geometria, dar și să efectuaţi inspecţiile periodice ale autoturismelor.

Pe lângă serviciile profesionale oferite de atelierele Premio, clienții pot conta, de asemenea, și pe alte beneficii. Pe data de 15 martie 2017 începe campania promoțională care oferă clienţilor care vor cumpăra un set de anvelope marca Goodyear și Dunlop, de dimensiunea 17’ sau mai mare, un organizator auto special. Acest gadget comod vă va ajuta să mențineți ordinea în mașină și să colectați toate lucrurile mici într-un singur loc.

Reţeaua Premio de la înfiinţarea sa a fost asociată cu compania Goodyear. De aceea, în atelierele sale de service sunt oferite în primul rând mărcile de anvelope care aparțin concernului american și cuprind toate segmentele de preț: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava și Dębica. Motto-ul Premio este calitate înaltă a serviciilor și timp scurt de aşteptare.

Pentru mai multe detalii despre rețeaua de franciză Premio de la Goodyear, vizitați www.premio.ro și pagina de Facebook PREMIO ROMÂNIA.

Premio campanie

Related posts