Porsche Panamera Platinum Edition – elegant și exclusivist

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Porsche oferă o versiune deosebit de elegantă și exclusivistă de Panamera: ediția Platinum. Combinând elemente discrete de design Satin Gloss Platinum cu o listă extinsă de echipări standard, această ediție specială rafinată de Panamera, Panamera 4 și Panamera 4 E-Hybrid este oferită la un preț deosebit de atractiv.

Detalii pictate special
Opțiuni foarte căutate, cu beneficii ridicate pentru clienți, sunt deja incluse ca standard în ediția Platinum. Acestea includ suspensie pneumatică adaptivă cu Porsche Active Suspension Management (PASM), oglinzi exterioare electrocromatice, faruri principale cu matrice LED cu Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), sistem panoramic de acoperiș, Park Assist cu cameră de marșarier și, pentru modelele hibride, un încărcător AC la bord cu o putere de încărcare de 7,2 kW. Jantele de 21 de inch cu design exclusivist Sport vopsite în nuanță de platină, țevile de eșapament sport negre, geamurile întunecate, ornamentele geamurilor laterale în negru lucios și farurile spate cu design exclusivist subliniază eleganța dinamică a vehiculului.

Ediția Panamera Platinum este clar identificabilă din exterior prin elementele vopsite exclusiv în nuanță de platină: ornamente pentru evacuarea aerului din spatele roților din față, logo-ul Porsche și denumirea modelului în spate și, la modelele hibride, sigla „e-hybrid” de pe latură. În plus, roțile de 20 de inch Panamera Style Platinum sunt disponibile opțional.

Un ceas analogic completează un pachet de ansamblu elegant
Dotările de lux continuă în interior: volan sport GT și servodirecție Plus, asistență la schimbarea benzii, uși cu închidere automată soft-close cu Comfort Entry, scaune frontale confort reglabile electric pe 14 direcții cu pachet de memorie, scaune spate încălzite, sistem BOSE® Surround Sound, pachet interior din aluminiu periat în negru și emblemă Porsche pe tetiere. În plus, interiorul prezintă și caracteristici exclusive distinctive: apărătoarele de prag sunt realizate din aluminiu periat de culoare neagră și prezintă logo-ul Platinum Edition. În plus, toate modelele Platinum Edition sunt echipate standard cu un ceas analogic în tabloul de bord.

Premieră mondială la Los Angeles
În funcție de piață, ediția Platinum este disponibilă pentru Panamera, Panamera 4 și Panamera 4 E-Hybrid. În Europa, echipamentul premium este disponibil și în modelele Sport Turismo corespunzătoare. În China, gama va fi extinsă pentru a include modelele Executive cu ampatament extins. Porsche Panamera 4 Platinum Edition este disponibil pentru comandă în România, la un preț de la 118.269,34 EUR, inclusiv TVA. Modelul își va sărbători premiera mondială la Salonul Auto de la Los Angeles pe 17 noiembrie. Livrările vor începe la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts